H ΣΑΡΛΙΖ ΘΕΡΟΝ ΔΕΝ GOOGLΑΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ!

436Σε συνέντευξη της στο SkyNews, η Σαρλίζ Θερόν παρομοίασε την εισβολή των μέσων μαζικής ενημέρωσης στην ιδιωτική της ζωή με βιασμό. Προκαλώντας αντιδράσεις.

«Δεν googlάρω το ονομά μου. Αυτό με κρατάει νηφάλια. Οταν αρχίζεις να ζεις σε αυτόν τον κόσμο και κάνεις αυτό, νιώθεις σαν να σε έχουν βιάσει.»

Τόσο απόλυτη είναι η Σαρλίζ Θερόν για τη διαφύλαξη της προσωπικής της ζωής από τα αδηφάγα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

«Ναι είμαι τοσο απόλυτη όταν το θέμα φτάνει στο γιο μου και στην ιδιωτική μου ζωή. Μπορεί τελικά να το πιστεύω μόνο εγώ. Μερικoί άνθρωποι μπορεί να το βρίσκουν χαριτωμένο, αλλά υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα στη ζωή μου που θα τα θεωρώ πολύ ιερά και είμαι υπερπροστατευτική απέναντί τους. Δεν είμαι νικήτρια πάντοτε σε αυτόν τον πόλεμο, αλλά όσο δεν χρειάζεται να βλέπω ή να διαβάζω όλα όσα γράφουν για μένα μπορώ να ζήσω με καθαρό το μυαλό μου, το οποίο είναι πιθανώς πολύ πιο υγιές από το να ζεις μέσα σε αυτό το σκοτεινό δωμάτιο.»

Η Θερόν βρέθηκε στο Λονδίνο για την προώθηση του «A Million Ways to Die in the West» του Σεθ ΜακΦάρλαν και αφορμή στάθηκαν οι φωτογραφίες της που δημοσιεύθηκαν στον βρετανικό Τύπο με τον γιο της και τον σύντροφό της, Σον Πεν.

«Δεν μπορώ να νοιάζομαι για το τι θα γράψει κάποιος ηλίθιος για την κοντή μου φούστα. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να είμαι υπεύθυνη για τον εαυτό του. Υπάρχει ένα κομμάτι της δουλειάς μου που είναι αξιολάτρευτο – να πετάω πρώτη θέση στο Λονδίνο, να μπορώ να το κάνω αυτό με τον γιο μου και την οικογένειά μου και τίποτα απ’ όλα αυτά δεν με πτοεί. Η δουλειά μου έχει κάνει τη ζωή μου απίστευτα ευλογημένη και ωραία και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε πλευρά της ζωής μου θα γίνεται βορά για ένα άρθρο. Προσπαθώ να προστατευτώ όσο γίνεται από αυτό.»

Οι δηλώσεις της Θερόν προκάλεσαν, όπως ήταν αναμενόμενο, αντιδράσεις. Οχι για την αλήθεια των λεγομένων της, αλλά για τη λέξη «βιασμό» που η Θερόν χρησιμοποίησε για να παρομοιάσει την εισβολή των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στη ζωή των σταρ του Χόλιγουντ – το ίδιο είχε κάνει και σε πρόσφατη συνέντευξή της η Κρίστεν Στίουαρτ.

Στο Twitter πολλοί σχολιάζουν αρνητικά τις δηλώσεις της Θερόν, θεωρώντας ατόπημα τα περί «βιασμού» και ζητώντας από την ηθοποιό να απολογηθεί. Μερικοί πιο καυστικοί, της θυμίζουν πως βρίσκεται εκτός δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια, πράγμα που ανατράπηκε μετά τις πρώτες της κοινές εμφανίσεις με τον Σον Πεν.

http://flix.gr/

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ