ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ  Vol  24

eklogesΧρόνια τώρα πίσω από τα μικρόφωνα ακροατές μου έχει πει πολλά η γλώσσα μας , έχουν δει πολλά τα μάτια μας και φυσικά αν έχουν ακούσει  τ’ αυτιά μας. Δεν θα σχολιάσω μια από τις πιο ανεκδιήγητες προεκλογικές περιόδους  που έζησε τούτος ο τόπος. Θα μπω όμως στον πειρασμό ν’ ασχοληθώ με … τ’ απόνερά της!!

Τι προέκυψε λοιπόν υποψιασμένοι μου?

Κατ’ αρχάς όλοι  πήραν το μήνυμα(Μπράβο σήμα!!)

Δεύτερον, όλοι το πήραν , λίγοι το κατάλαβαν ,ερμήνευσαν ή και παρερμήνευσαν κατά το δοκούν.

Και το σήριαλ συνεχίζεται… Κόσμος πάει και έρχεται έκτοτε.

Έχουμε και λέμε λοιπόν , έτσι για να πάρετε μια γεύση.

Ο μπάρμπα – Φώτης μένει μέχρι να φύγει ( τουλάχιστον μέχρι την ώρα που γραφόντουσαν τούτες  οι αράδες), ο Καπερνάρος αφού … κάηκε ως υποψήφιος την έκανε καταγγέλλοντας τους … Καμμένους , ο Πάγκαλος ζητά την απομάκρυνση Βενιζέλου , ο Σαμαράς  έχασε αλλά δεν κέρδισε ο Τσίπρας , ο Λοβέρδος ξαναγυρίζει στο μαντρί απ’ όπου έφυγε ( καταγγέλλοντας αν θυμάμαι καλά πρόβατα και τσοπάνη) και στα του οίκου μας , ο επί 16 συναπτά, αφού καταποντίστηκε τρέχει στις … ράφτρες για βουλευτικό πλέον κοστούμι!!

Αυτά με μια πρώτη ανάγνωση και τύφλα να’ χει ο … Ιονέσκο!

Ως  κυρίαρχος λαός σηκώνω τα χέρια ψηλά!

Υ.Γ 1 Α, μην το ξεχάσω.Σάρωσε και η  Χ.Α στο ψυχιατρείο Κορυδαλλού( τυχαίο?)

Υ.Γ 2 Δεύτερη ανάγνωση δεν έχει. Τώρα γραμμή στο φαρμακείο για ηρεμιστικά…

Η  εκπομπή σε πλήρη παράκρουση επιλέγει να ραφτεί!! Ναι , ναι μανδύας η επιλογή , χρώματος λευκού. Από κείνους τους … περιοριστικούς , ασορτί με τις εξελίξεις!

Με τη βοήθεια της επιστήμης και την υπέροχη φωνή της Τάνιας  Τσανακλίδου η εκπομπή προτείνει Η ΒΙΔΑ (στ. Ζαχαρίας Ρόχας , μουσική Τάκης  Μπουγάς ) από το δίσκο της ΑΛΛΟΙΩΤΙΚΗ ΜΕΡΑ.

Για φίλους που δεν περιορίζονται σε likesστο φατσοβιβλίο, για όλους που πεθύμησα, για την Αφροδίτη που αντάμωσα μετά από καιρό, για όλους μας !!!

Καλή ακρόαση…

Χικ  FM

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ