ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΩΝ Σ/Μ ΛΑΡΙΣΑ ΣΗΜΕΡΑ

σμλαρισαΤο βράδυ κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης των μετόχων των Σούπερ Μάρκετ Λάρισα αναμένεται να κριθεί η τύχη της πώλησης της μεγάλης Λαρισαϊκής αλυσίδας στην αλυσίδα Μαρινόπουλος. Οι μέτοχοι αναμένεται απόψε να αποφασίσουν για το αν θα στείλουν υπογεγραμμένο το συμφωνητικό ή θα αναζητήσουν άλλες λύσεις για το μέλλον της επιχείρησης.

Πάντως σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα ασφαλείς πληροφορίες, η πλειοψηφία των μετόχων δείχνει να συμφωνεί με την πώληση και με τους όρους που έστειλε η αγοράστρια εταιρεία τις τελευταίες ημέρες μετά τις ενστάσεις που είχαν εκφραστεί από την πλευρά των μικρομετόχων. Βάσει λοιπόν αυτών των νέων δεδομένων θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι περισσότεροι από τα 2/3 των μετόχων θα υπογράψουν το πωλητήριο συμβόλαιο ώστε μέσα στις επόμενες ημέρες να ξεκινήσουν οι διαδικασίες μεταβίβασης των μετοχών για να γίνει αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Και ενώ οι μέτοχοι στην πλειοψηφία τους φαίνεται να συμφωνούν με την πώληση των Σ/Μ Λάρισα, η αγωνία για το μέλλον τους, χτυπά κόκκινο στις τάξεις των εργαζομένων, που είδαν τις τελευταίες ημέρες πολλά καταστήματα να κλείνουν επειδή η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα λόγω οφειλών και να μην ανοίγουν ούτε να γίνεται επανασύνδεση. Μάλιστα καλά πληροφορημένες πηγές εκτιμούσαν ότι οι διακοπές στην ηλεκτροδότηση θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες, αφού το χρέος προς τη ΔΕΗ είναι κάποιων εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

“Αν τα καταστήματα παραμείνουν κλειστά για το επόμενο διάστημα είναι δύσκολο να ξανανοίξουν από τους νέους ιδιοκτήτες και κατά συνέπεια θα υπάρχει κίνδυνος για τις θέσεις εργασίας μας”, εκτιμούσαν κάποιοι εργαζόμενοι.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ