ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ

829Μετά τους λυγμούς και τα κλάματα στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Ολομέλειας για την άρση ασυλίας των Χρυσαυγιτών που ξέσπασε ο Στάθης Μπούκουρας, σήμερα προχώρησε σε ένα ακόμα σόου, μπροστά στις ανακρίτριες. Συγκεκριμένα αφού τους είπε πως επιχείρησε να κρεμαστεί δυο φορές μέσα στο κελί του, στη συνέχεια έπεσε λιπόθυμος.

«Δεν είμαι ούτε φασίστας ούτε ναζιστής. Είμαι νεκρός άνθρωπος χωρίς τα παιδιά μου. Δεν καταλαβαίνω γιατί είμαι στη φυλακή, έχω χάσει 16 κιλά, επιχείρησα να κρεμαστώ δυο φορές μέσα στο κελί. Αρνούμαι να απαντήσω σε ερωτήσεις, διατηρώ δικαίωμα στη σιωπή», είπε χαρακτηριστικά ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

Αμέσως μετά το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε ο πρώην Χρυσαυγίτης, ο συνήγορος υπεράσπισης του Αλέξης Κούγιας έκανε λόγο για μεθόδους Ιεράς Εξέτασης από τις ανακρίτριες, ενώ υπονόησε πως στόχος ήταν να υπάρξει κάποιου είδους συνεργασία. Συγκεκριμένα είπε ο κ.Κούγιας πως οι ανακρίτριες άσκησαν μεγάλη πίεση προκειμένου να μιλήσει για την εγκληματική οργάνωση, την ώρα που ο Στάθης Μπούκουρας τους έλεγε «δεν γνωρίζω, δεν γνωρίζω».

Ο κ.Κούγιας πρόσθεσε πως ο πελάτης του είναι αθώος και τόνισε ότι σίγουρα έχουν τελέσθεί εγκληματικές πράξεις από κάποιους, αλλά όχι από τον εντολέα του.

Σημειώνεται ότι ο κ. Μπούκουρας κλήθηκε σήμερα να απολογηθεί για το αδίκημα της παράνομης οπλοφορίας (κατέθεσε και απολογητικό υπόμνημα 40 σελίδων), ανοίγοντας έτσι το νέο κύκλο απολογιών των χρυσαυγιτών βουλευτών.

iefimerida.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ