Β. ΣΙΜΟΣ: ΣΕ ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Α/ΒΑΘΜΙΑΣ

σιμος1Πρόταση συμπόρευσης όλων των δυνάμεων του συλλόγου εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης νομού Λάρισας, με την κατάρτιση ενιαίου ψηφοδελτίου, χωρίς παρατάξεις, στις εκλογές που θα γίνουν στις Ιουνίου καταθέτει ο αιρετός του ΠΥΣΠΕ Β. Σίμος εκφράζοντας και μια σημαντική ομάδα εκπαιδευτικών.

Στην πρότασή του ο κ. Σίμος αναφέρει:

“Συναδέλφισσα, συνάδελφε.

Σε λίγες ημέρες θα κληθούμε να ψηφίσουμε, για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ του Συλλόγου μας.

Στις μέρες που ζούμε η εκπαίδευση χτυπιέται, ο εκπαιδευτικός διώκεται και περιθωριοποιείται, κατεκτημένα δικαιώματα ύστερα από αγώνες χρόνων, καταργήθηκαν σε μια νύχτα, συνδικαλιστικές και εργασιακές ελευθερίες παραβιάστηκαν, μισθοί κατακρεουργήθηκαν, παροχές υγείας καταργήθηκαν, ο εργασιακός χρόνος αυξήθηκε με τη δυναμική του αποφασίζομεν και διατάσσομεν, η αξιολόγηση επικρέμαται ως δαμόκλειος σπάθη με στόχο να διώξει ένα μεγάλο ποσοστό εκπαιδευτικών ως ακατάλληλους με συνοπτικές διαδικασίες.

Και εμείς καλούμαστε να ψηφίσουμε ένα νέο Δ.Σ του Συλλόγου.

Πώς να ψηφίσουμε; Τι να ψηφίσουμε; Ποιούς να ψηφίσουμε; Με τι κριτήριο;

Ο Λ Ο Ι  Μ Α Ζ Ι!!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!! Ακούστηκαν πολλές φωνές μέσα στις συνελεύσεις ΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, χωρίς χαρακτηριστικά, χωρίς χρωστούμενα, από τον κλάδο για τον κλάδο. Επιτέλους όλοι μαζί!!!

Ήρθε η ώρα, συμπόρευση τώρα. Ας αναλάβουμε τις ευθύνες μας και ας συμμετέχουμε στο ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ.

Απευθύνουμε εδώ και τώρα προσκλητήριο σε όλους τους συναδέλφους, σε όλες τις συναδέλφισσες, αλλά και σε όλες τις παρατάξεις, σε όλους όσους πιστεύουν στον κλάδο και να συμμετέχουν στην διαδικασία της ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ, σε ένα ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, όπως απαιτεί πολλά χρόνια τώρα, η βάση.

Τώρα είναι η ώρα, κι όσοι αρνηθούν να συμμετέχουν ας αποκαλυφθούν, γιατί τόσα χρόνια κροκοδείλια τα δάκρυά τους, υποκριτική η δήθεν ανεξαρτησία τους, προσχηματικό το τάχα ενδιαφέρον για τον κλάδο και τον απλό συνάδελφο.

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ,

ΧΩΡΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ,

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ,

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ,

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,

ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

Περιμένουμε τη συμμετοχή όλων σε μια κίνηση που φιλοδοξεί στον αγωνιστικό, μαχόμενο, ανεξάρτητο συνδικαλισμό”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ