ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΗ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΤΥΧΗΣ ΜΥΡΤΟΥΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

μυρτωΔεν έχει τέλος το δράμα της μικρής Μυρτούς που έπεσε θύμα άγριας επίθεσης στην Πάρο από τον πακιστανό Αχμέτ Βακάς το 2012. Η Μυρτώ βρίσκεται εδώ και τέσσερις μήνες στη Λάρισα όπου νοσηλεύεται σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης και η μητέρα της, που προσπαθεί να κάνει ό,τι μπορεί για να την βοηθήσει,

άνοιξε την καρδιά της στην κάμερα του καναλιού «Ε»:

«Η Μυρτώ ουρλιάζει μόνο όταν πονάει. Έχω να ακούσω δύο χρόνια τη λέξη μαμά από το στόμα της. Είναι σε μια κατάσταση που καταλαβαίνει τα πάντα αλλά δε μιλάει και δεν κινείται. Εχει πόνους, είναι ανήσυχη και κλαίει πολύ έντονα».

Η Μαίρη Κοτρώτσου, σημειώνει πως η κατάσταση της νεαρής δεν έχει βελτιωθεί, ενώ ζει το δικό της Γολγοθά βλέποντας το παιδί της να υποφέρει χωρίς να μπορεί να κάνει τίποτα για να την βοηθήσει. «Η Μυρτώ ουρλιάζει μόνο όταν πονάει. Έχω να ακούσω δύο χρόνια τη λέξη μαμά από το στόμα της. Δε θα με πείραζε όμως να μην ακούσω ξανά αυτή τη λέξη αν έβλεπα το παιδί μου να γίνεται καλύτερα», λέει.

Τέλος, η κ. Κοτρώτσου αναφέρει ότι οι γιατροί δεν δίνουν καμία πιθανότητα να υπάρξει συνταρακτική βελτίωση στην υγεία της.

newsit.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ