ΝΕΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ «ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

energoi (Αντιγραφή)Μέσω των  Ενεργών Πολιτών Λάρισας  θα πραγματοποιηθεί η νέα διάθεση προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες» το Σάββατο 14 Ιουνίου 2014  στη Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης με τέσσερα προϊόντα της ελληνικής γης. Συγκεκριμένα:

Λάδι: Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο από το χωριό «Φίλια» περιοχή Βόρειας Μεσσηνίας χαμηλής οξύτητας (έως 0,4%) από ελαιόδεντρα ποικιλίας Κορωνέικης σε πλαστικό διάφανο μπουκάλι κατάλληλο για τρόφιμα Παραγωγής 2013-2014 και Λήξης Αύγουστο του 2015. Σε συσκευασία 5 λίτρων στην τιμή των 15€.(3€ το κιλό)

Πατάτες: Παραγωγή και διάθεση πατατών ανοιξιάτικης συγκομιδής ποικιλίας mondial, περιοχής Αχαΐας, από την παραγωγό Τσαλουχίδη Νικολίτσα, σε συσκευασία 13 κιλών στην τιμή των 5€. (0,39€ το κιλό)

Κρεμμύδια: Παραγωγή και διάθεση κόκκινων κρεμμυδιών ανοιξιάτικης συγκομιδής, περιοχής Αγίων Αναργύρων Λάρισας, από τoν παραγωγό Τσιάντα Ηλία. Σε συσκευασία 5.250gr στην τιμή των 2€. (0,38 το κιλό)

Ελιές: Παραγωγή και διάθεση ελιών (παραγωγής 2013) σε πλαστική  σακούλα θερμοκολλημένη κατάλληλη για τρόφιμα από την παραγωγό Αγγελοπούλου Χαρίκλεια,από τους  Γόννους Λάρισας.

  • ΜΑΥΡΕΣ ΕΛΙΕΣ τύπου ΑΜΦΙΣΣΗΣ (περίπου 180 τεμ στο κιλό)2,50€ το κιλό. Σεσυσκευασία 2kg στην τιμή των5€.(2,50€ το κιλό)
  • ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΕΛΙΕΣ τύπου  ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (περίπου150τεμ στο κιλό)2,50€   το κιλό. Σε συσκευασία 2kg στην τιμή των 5€.(2,50€ το κιλό)

Οι παραγγελίες γίνονται μέσω της ιστοσελίδας  www.energw.gr , ενώ όσοι συμπολίτες μας δεν έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ μπορούν να παραγγέλνουν από τη Νέα Στέγη Αλληλεγγύης των Εν.Πο.Λ. (Παναγούλη και Μανδηλαρά) τη Τρίτη 3/6 ως την Πέμπτη 12/6, στις ώρες 10:00-13:00, ενώ τη Δευτέρα, την Τετάρτη και την Παρασκευή και τα απογεύματα 18:00-21:00. Επίσης θα βγουν και τα καθιερωμένα τραπεζάκια για παραγγελίες στην Κεντρική Πλατεία καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής, ως και την Πέμπτη 12/6 από τις 10:00-14:00.

Υπενθυμίζετε ότι με το ηλεκτρονικό σύστημα παραγγελιών έχετε τις εξής δυνατότητες: γνώση της ώρας προσέλευσης, τροποποίησης της παραγγελίας σας μέχρι ένα 24ωρο πριν τη διάθεση, πραγματοποίηση παραγγελίας για 2 γνωστά σας πρόσωπα που δεν διαθέτουν πρόσβαση στο ιντερνέτ και εκτύπωση των παραγγελιών μέχρι την ημέρα διανομής. Επίσης, υπενθυμίζεται ότι η ακριβής ποσότητα της παραγγελίας σας είναι εγγυημένη από την έναρξη της διάθεσης των προϊόντων μέχρι την ώρα προσέλευσής σας. Εάν δεν προσέλθετε τρεις φορές να παραλάβετε προϊόντα που παραγγείλατε, το σύστημα μπλοκάρει προσωρινά τη δυνατότητα πραγματοποίησης νέων παραγγελιών.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ