ΟΧΙ Φ. ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

σαχινιδηςΞεκάθαρη διάψευση στα σενάρια που τον θέλουν να αναλαμβάνει το υπουργείο Οικονομικών έδωσε σήμερα ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής Λάρισας Φίλιππος Σαχινίδης μιλώντας το πρωί σε εκπομπή του ΣΚΑΪ. Στην απάντησή του σε σχετική ερώτηση ο κ. Σαχινίδης ανέφερε:

«Θεωρώ ότι σ’ αυτή την φάση, προέχει η ανανέωση, η προγραμματική αναγέννηση, αλλά και η επανένωση των δυνάμεων της κεντροαριστεράς στην Ελλάδα για να μπορέσει να βρει τόσο η παράταξη όσο και η χώρα, τη θέση της στην Ευρώπη. Σε αυτή λοιπόν την προσπάθεια θα αφοσιωθώ στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Από τη στιγμή που έχουμε ξεκινήσει τις διαδικασίες για την ανασύνταξη του χώρου μας, από τη στιγμή που πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή πρέπει να κάνουμε μία πάρα πολύ σοβαρή και υπεύθυνη δουλειά, θα πρέπει να δούμε πού ο καθένας θα μπορέσει να επικεντρωθεί, έτσι ώστε να μπορεί να συνεισφέρει στο χώρο του.

Εγώ λοιπόν, αυτή τη στιγμή, σ’ αυτή την τόσο κρίσιμη φάση, κι επειδή πραγματικά θεωρώ ότι προκειμένου να έχουμε μία ισόρροπη λειτουργία, προκειμένου να έχουμε μία αρχιτεκτονική του πολιτικού συστήματος που θα είναι ισορροπημένη, χρειαζόμαστε μια ισχυρή ελληνική σοσιαλδημοκρατία, θα πρέπει υπεύθυνα, να καθίσουμε να κάνουμε έναν απολογισμό των πεπραγμένων, να συζητήσουμε με όλους του όμορους πολιτικούς χώρους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ