ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ  Η  ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ- ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΚύκλο  επαφών με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη ενημέρωσή του  ενόψει της  ανάληψης  των καθηκόντων του, ξεκίνησε την Τρίτη ο νεοεκλεγείς  δήμαρχος  Λαρισαίων Απόστολος  Καλογιάννης.  Στο πλαίσιο των επαφών του ο κ. Καλογιάννης , σε κλίμα συναίνεσης και συνεργασίας, συναντήθηκε με τον απερχόμενο δήμαρχο  Κώστα Τζανακούλη,

ενώ στο περιθώριο της συνάντησης οι δύο άντρες μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ  δήλωσαν πως πρόκειται για μια πρώτη ενημερωτική επαφή με στόχο την όσο το δυνατόν αρτιότερη ενημέρωση του νέου δημάρχου πάνω σε τρέχοντα θέματα που απασχολούν το δήμο.

Πιο αναλυτικά, ο Κ.Τζανακούλης τόνισε τα εξής: “ Παραδίδουμε ένα δήμο σε πάρα πολύ καλή κατάσταση , τόσο λειτουργική όσο και οικονομική. Μετά και την τακτοποίηση των χρεών το πλεόνασμα ανέρχεται  στα 2  εκατομμύρια  ευρώ. Παράλληλα τα μεγάλα  έργα βρίσκονται σε εξέλιξη με εξασφαλισμένη τη χρηματοδότησή τους ενώ πρόβλημα παραμένει η μη πρόσληψη μόνιμου  προσωπικού. Τις προσεχείς ημέρες ο δήμος προχωρά στην πρόσληψη  8μηνιτών για την υπηρεσία καθαριότητας  ενώ η έγκριση και για τις προσλήψεις στους παιδικούς σταθμούς  είναι σε αναμονή.”

Κλείνοντας ο απερχόμενος δήμαρχος  ευχήθηκε καλή θητεία στον κ.Καλογιάννη  υπογραμμίζοντας πως  θα του ασκείται μια εποικοδομητική αντιπολίτευση , με στόχο το καλύτερο για το δήμο και τους πολίτες του.

Παίρνοντας  το λόγο ο Απ. Καλογιάννης στάθηκε ιδιαίτερα στην ευχάριστη είδηση των οικονομικών ενώ  ιδιαίτερη αναφορά έκανε και για την εμποροπανήγυρη της Λάρισας.

«Στόχος μας είναι να μη χαθεί ούτε μία μέρα δουλειάς ενώ προσδοκώ στη συνεργασία για μια εντελώς διαφορετική λειτουργία του δήμου, άλλωστε όσμωση και σύνθεση εγγυώνται το καλύτερο αποτέλεσμα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όπως ανέφερε  ο νέος δήμαρχος  Λαρισαίων το θέμα του παζαριού θα επανεξετασθεί σε νέα βάση , ενώ ζήτησε την παραχώρηση χώρου στο δημαρχείο προκειμένου να ενημερωθεί διεξοδικά, αίτημα το οποίο δεσμεύτηκε να ικανοποιήσει ο  απερχόμενος δήμαρχος Κ.Τζανακούλης.

 

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ