ΚΑΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ κ. ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗ

τζανακουληςΑπορία προκαλεί σε πολλούς η ανάρτηση στην ιστοσελίδα του δήμου Λαρισαίων της απάντησης που έδωσε ο επικεφαλής της παράταξης “Λάρισα Πόλη του Αύριο” και απερχόμενος δήμαρχος Λάρισας στην επικεφαλής της παράταξης “Λάρισα Νέα Αρχή” και υποψηφίας δημάρχου Ρ. Καραλαριώτου για τα όσα ανέφερε σχετικά με τη στάση του κ. Τζανακούλη στην προεκλογική περίοδο.

Και είναι εύλογη αυτή η απορία αφού η συγκεκριμένη απάντηση δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τις δραστηριότητες και τα θέματα του δήμου αλλά αφορά τη διαμάχη μεταξύ δύο υποψηφίων στις εκλογές του Μαϊου.

Μάλιστα την απάντηση δεν την δίνει ο κ. Τζανακούλης ή τα στελέχη της παράταξής του αλλά το γραφείο Τύπου του δήμου που προφανώς δεν πληρώνεται για να γράφει ανακοινώσεις της παράταξης, αλλά κείμενα που αφορούν δραστηριότητες του δήμου ή της δημοτικής αρχής.

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι ο κ. Τζανακούλης λόγω της πολύχρονης παρουσίας του στο τιμόνι του δήμου έχει ταυτίσει την παράταξη με τη δημοτική αρχή και κάπως έτσι πορεύεται.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε ότι την πρόσκληση για τα εγκαίνια του πάρκου Χατζηχαλάρ εξέδωσε η παράταξη του δημάρχου αντί του δήμου ενώ πέρα από την απάντηση στην κ. Καραλαριώτου που έδωσε το γραφείο Τύποου του δήμου είδαμε στην ιστοσελίδα του δήμου και το κείμενο της συνέτευξης που έδωσε ο κ. Τζανακούλης για να σχολιάσει το αποτέλεσμα των εκλογών.

Κάπου τα έχετε μπερδέψει κ. Τζανακούλη και μάλλον είναι καιρός να τα ξεμπερδέψετε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ