ΣΚΟΡΠΙΟΣ: ΌΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΤΙ ΤΩΝ ΚΡΟΙΣΩΝ

994Απόλυτα αποφασισμένη να αφήσει το στίγμα της είναι «η νέα μούσα του Σκορπιού», όπως την αποκαλεί το περιοδικό Paris Match, η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα.

Η κόρη του Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ, που αγόρασε το νησί για χάρη της κόρης του, είναι πανέτοιμη να ανοίξει επίσημα σήμερα το βράδυ τις πόρτες του νησιού και να προσπαθήσει να επαναφέρει την αίγλη των χρόνων του Αριστοτέλη Ωνάση, έχοντας ήdη δηλώσει ερωτευμένη με το νησί και μαγεμένη με τον μύθο της οικογένειας Ωνάση.

Το περίφημο πάρτι που θα πραγματοποιηθεί απόψε έχει τα μυστικά του. Ας δούμε, λοιπόν, τις λεπτομέρειες…

Σϋμφωνα με την ίδια την Εκατερίνα οι καλεσμένοι δεν θα ξεπερνούν τους 100. Τα λόγια της ήταν χαρακτηριστικά στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο «Paris Match»: «Για να εξυμνήσω τον Σκορπιό, την ομορφιά του τόπου και τη γενναιόδωρη φύση, σκέφτηκα να καλέσω εδώ 100 περίπου φίλους μου για τα 25α γενέθλια μου».
Όλοι όσοι βρεθούν στο νησί θα μεταφερθούν σε μια άλλη εποχή, εκείνη του Έλληνα μεγιστάνα, αφού η Ριμπολόβλεβα δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν θα γίνει κανενός είδους παρέμβαση στο νησί, αλλά μια εξαιρετική ανακαίνιση με σεβασμό. Δεν θα υπάρξουν πρόσθετες κατασκευές κα δεν θα γίνει ανέγερση κατοικιών που θα παραπέμπουν σε παλάτι και δεν θα προστεθεί κανένα στοιχείο φανταχτερής πολυτέλειας. Η «ροζ βίλα της Τζάκι», που όλοι μιλούν για αυτή δεν θα πειραχθεί και θα γίνει ανακαίνιση στα σπιτάκια του προσωπικού. Ακόμα και η προβλήτα που είχε κατασκευάσει ο Αριστοτέλης Ωνάσης, η οποία είναι λιθόστρωτη με σχηματισμούς μαιάνδρων, διατηρήθηκε από τον Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ.

Μάλιστα, για τη φιλοξενία των καλεσμένων έχει επιστρατευθεί το κρουαζιερόπλοιο-πολιτεία «Seabourn Spirit», ενώ ήδη έχει γίνει προσωρινή απαγόρευση της εισόδου, προσέγγισης στην ακτή και αγκυροβολίας σκαφών εντός της θαλάσσιας περιοχής που βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη των 500 μέτρων περιμετρικά του Σκορπιού και του Σκορπιδιού, εν όψει της εορταστικής εκδήλωσης. Εδώ και μέρες είναι αγκυροβολημένο ανοιχτά του Σκορπιού και το γιοτ της οικογένειας το «My Anna», που έχει πάρει το όνομά του από την μικρότερη αδερφή της Εκατερίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες και μαρτυρίες των κατοίκων της Λευκάδας και του Μεγανησίου, το πάρτι υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσει τα 4 εκατομμύρια ευρώ σε κόστος, ενώ τη διοργάνωσή του λέγεται ότι έχει αναλάβει τουρκική εταιρία και συνδράμει ελληνική εταιρία κέιτερινγκ. Στο νησί έχουν ήδη μεταφερθεί 2 τόνοι πάγου και όλες οι προμήθειες προϊόντων για να καλυφθούν οι ανάγκες της κουζίνας. Αν και η οικογένεια Ριμπολόβλεφ δηλώνει ενθουσιασμένη από την τοπική κουζίνα και τα προϊόντα, δεν επέλεξε το κέιτερινγκ της βραδιάς να γίνει από εταιρίες της περιοχής. Μηχανήματα που αφορούν τον εξοπλισμό έχουν ενοικιαστεί από επαγγελματίες της περιοχής και η παραλία έχει γεμίσει με ηχεία και ηχητικά συστήματα και ένα ασθενοφόρο θα βρίσκεται έτοιμο προς χρήση για ό,τι μπορεί να προκύψει. Στο νησί έχουν ήδη φτάσει νταλίκες με λουλούδια για τον στολισμό του χώρου του πάρτι, ενώ έχουν ήδη δημιουργηθεί τρεις πίστες χορού, και σε συγεκριμένα σημεία έχουν γίνει κατασκευές όπου έχουν τοποθετηθεί φωτορυθμικά με εφέ λέιζερ. Οι καλεσμένοι δεν θα διασκεδάσουν μόνο με σαμπάνια, αφού έχουν παραγγελαθεί δεκάδες κιβώτια ούζο!

Ο Σκορπιός θα είναι φωταγωγημένος από άκρη σε άκρη, ενώ ιδιωτικά αεροπλάνα θα προσγειωθούν στο Άκτιο και τα γιοτ των διάσημων θα αγκυροβολήσουν γύρω από το νησί.

Η λίστα των καλεσμένων, εκτός των επιχειρηματιών, εφοπλιστών και Ρώσων μεγιστάνων, θα περιλαμβάνει τους γαλαζοαίματους του Μονακό, αφού ο Ριμπολόβλεφ -που είναι ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρκής ομάδας Μονακό- έχει στενή φιλία εδώ με τον πρίγκιπα Αλβέρτο και η Εκατερίνα είναι στενή φίλη της Σαρλότ Κασιράγκι, κόρης της πριγκίπισσας Καρολίνας του Μονακό. Τα ονόματα της Μπιγιονσέ, η οποία σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες θα είναι εκείνη που θα τραγουδήσει στην Εκατερίνα το «Happy Birthday», της Ριάνα ακόμα και της Lady Gaga έχουν ακουστεί και όλοι περιμένουν τις αφίξεις τους, ενώ οι πληροφορίες λένε ότι θα παραστεί και ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης. Στο πάρτι θα βρεθεί και η Σοφία Ρουντίεβα, η οποία στέφθηκε νικήτρια του διαγωνισμού για την ανάδειξη της Μις Ρωσία το 2009, σε ηλικία μόλις 19 ετών.

Τη βραδιά διακρίνει φιλανθρωπικό πνεύμα προσφοράς στην περιοχή, αφού η Εκατερίνα ζήτησε από τους φίλους της αντίδώρων να βοηθήσουν στις ανάγκες του τόπου. «Τους είπα ότι θέλω να κάνουν δωρεές στο ίδρυμά μου, για να βοηθήσω τις τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις. Για παράδειγμα, στη Λευκάδα θα αγοράσουμε ένα αυτοκίνητο για τη μεταφορά παιδιών με αναπηρίες και θα βοηθήσουμε στη δημιουργία σχολικών, αθλητικών υποδομών και παιδικών χαρών», είπε η κόρη του δισεκατομμυριούχου.

Το..κερασάκι στην τούρτα φαίνεται ότι θα είναι η εμφάνιση της Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα. Εδώ και αρκετές ώρες κυκλοφορεί η φήμη ότι η νεαρή κόρη του Ρώσου μεγιστάνα θα επιλέξει δημιουργία που θα τη μεταμορφώσει σε θεά Αφροδίτη!

thetoc.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ