ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ

ΜΕΤΡΟ (Αντιγραφή)Στην 5η  Έκθεση Ελληνικών Τουριστικών Προορισμών & Παράδοσης που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα από 2 έως 5 Ιουνίου 2014, συμμετείχε η Περιφέρεια Θεσσαλίας συνεχίζοντας με επιτυχία την πορεία προβολής των προορισμών της στο ευρύ κοινό.

Η 5η έκθεση Ελληνικών Τουριστικών Προορισμών, που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Ε.Ο.Τ. είχε την ιδιαιτερότητα, σε σχέση με άλλες εκθέσεις του εσωτερικού, της μεγάλης επισκεψιμότητας,  λόγω του ότι οι επιβάτες με προορισμό το σταθμό του Συντάγματος ξεπερνούν τους 350.000 καθημερινά, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της εταιρείας Αττικό Μετρό.

Οι επισκέπτες στο περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον Όλυμπο, τις Σποράδες, το Πήλιο, τα παράλια της Λάρισας, τα Μετέωρα την Λίμνη Πλαστήρα και τους υπόλοιπους προορισμούς της Θεσσαλικής γης, ενώ τους διανεμήθηκαν φυλλάδια με έντυπο υλικό, της περιοχής μας. Το περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ήταν διακοσμημένο με επιλεγμένα φωτογραφικά θέματα για τη στοχευμένη προβολή των τουριστικών προορισμών μας, ενώ στελέχη της Περιφέρειας ενημέρωναν για τους τουριστικούς προορισμούς της περιοχής.

O γενικός γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού Αναστάσιος Λιάσκος πραγματοποίησε τα εγκαίνια της έκθεσης ενώ το περίπτερο της περιφέρειας Θεσσαλίας επισκέφτηκαν μεταξύ άλλων ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός και ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ

loading...