ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA«Ζητήσαμε λίγα από πολλούς και όχι πολλά από λίγους. Με αγάπη,  πίστη  και αλληλεγγύη  στεκόμαστε δίπλα στο δοκιμαζόμενο Σέρβικο λαό, με τον οποίο μας συνδέουν δεσμοί φιλίας, καλής γειτονίας και κοινοί αγώνες. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με όλους τους φορείς για να απαλύνουμε τον πόνο από την καταστροφή».

Αυτά τονίστηκαν, την Παρασκευή, στο «Χατζηγιάννειο»  Πνευματικό Κέντρο , στο πλαίσιο εκδήλωσης για τη στήριξη των πλημμυροπαθών  της Σερβίας και της Βοσνίας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣε μια ιδιαίτερα φορτισμένη ατμόσφαιρα και παρουσία του επικεφαλή πρόξενου της Σερβίας στην Αθήνα κ. Πέταρ Νοβάκοβιτς, πλήθος Λαρισαίων έδωσε το παρόν στην προσπάθεια που γίνεται τις τελευταίες ημέρες , μέσω του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού , για τη συγκέντρωση φαρμακευτικού υλικού, ειδών πρώτης ανάγκης αλλά και οικονομικής ενίσχυσης των πληγέντων γειτόνων μας.

Συγκινησιακά φορτισμένη, στο σύντομο χαιρετισμό της και  η εκπρόσωπος  των Σέρβων της Λάρισας κ. Σλάτζανα Γιέβτοβιτς, η οποία αναφέρθηκε στις δύο πατρίδες της, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο Περιφερειάρχης κ.Κώστας Αγοραστός.

Με την απαγγελία της καθηγήτριας μουσικής Δήμητρας Καστοριανού, την εμφάνιση 15μελούς χορευτικού σχήματος και συνοδεία υπέροχων φωνών , πιάνου και βιολιού ολοκληρώθηκε η συναυλία ενώ η προσφορά θα συνεχισθεί μέχρι τα τέλη του μήνα.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ