ΑΓΩΝΙΑ ΣΤΑ Σ/Μ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

smlarisaΣυνεχίζει να κρέμεται από μια κλωστή η διαδικασία πώλησης των Σ/Μ Λάρισα στην αλυσίδα Μαρινόπουλος, αφού μέχρι σήμερα η ενδιαφερόμενη για την αγορά εταιρεία δεν έχει απαντήσει στο γραπτό αίτημα που της υπέβαλαν οι μέτοχοι, σύμφωνα με το οποίο δεν επιθυμούν να αναλάβουν βάρη των Σ/Μ Λάρισα μεγαλύτερα από την αξία των μετοχών τους.

Πρόκειται για ένα αίτημα που προέκυψε ύστερα από την απόφαση της Μαρινόπουλος να μην αναλάβει τις υποχρεώσεις που δημιούργησε η λειτουργία των Σ/Μ Λάρισα το τελευταίο διάστημα μετά δηλαδή τις αρχικές διαπραγματεύσεις και το οποίο σύμφωνα με ασφαλείς εκτιμήσεις ξεπερνά την αξία των μετοχών που έχουν στα χέρια τους οι μέτοχοι, οι οποίοι μετά από εξέταση των οικονομικών δεδομένων διαπίστωσαν ότι για τις υποχρεώσεις των Σ/Μ Λάρισα θα χρειαστεί να απαντήσουν και με προσωπική περιουσία.

Η αγωνία στις τάξεις των μετόχων και κυρίως των εργαζομένων βρίσκεται στο ζενίθ και όλοι περιμένουν πλέον τις απαντήσεις της Μαρινόπουλος για να γνωρίζουν τι ακριβώς θα γίνει με το μέλλον των Σ/Μ Λάρισα και κυρίως το δικό τους.

Πάντως στους κόλπους των διοικούντων επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία και όλοι περιμένουν θετική απάντηση από τη Μαρινόπουλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ