ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ Vol  26

arka_2 (Αντιγραφή)Και αίφνης  ακροατές μου ξεκαθάρισαν όλα!! Για όλα , μα για όλα αυτά τα φορομπηχτικά που μας ταλανίζουν καιρό τώρα ευθύνεται εκείνο το παλιόπαιδο , ο Θεοχάρης!
Είναι που ξεγελάει και το όνομα , τι να πω? Αν και όσο το σκέφτομαι , σα να χαζοθυμάμαι πως περνούσα … κάπως και ΠΡΙΝ την 5μηνη θητεία του!!!

Γλυτώνει όμως κανείς από τα περίφημα αντανακλαστικά του Μαξίμου? Του’ βαλε που λέτε τις φωνές τις προάλλες εργαζόμενη στη Λάρισα και το’πιασαν  με τη μία οι ευαίσθητες κεραίες των κυβερνώντων!

Και  κείνος πάλι τι το’ θελε το φατσοβιβλίο? Απαντούσε λέει στο διαδίκτυο στους πολίτες πέραν των αρμοδιοτήτων του.

Και αμέσως μετά , όπως συμβαίνει άλλωστε σε κάθε δημοκρατία που σέβεται τον εαυτό της , έπιασαν δουλειά τα πρωτοσέλιδα και οι κάθε λογής επικοινωνιολόγοι.Το τι του σούραν  του Χάρη υποψιασμένε μου, δεν περιγράφεται. Μέχρι μικρό  Στάλιν το αποκάλεσαν το παιδί. Φρίττω!!!!

Άσε που τρέμω και στη σκέψη. Εδώ … παραίτησαν ολόκληρο Θεοχάρη, θα τη γλυτώσει  ο άλλος, ονόματι Στουρνάρας? Που και σημειολογικά να το δεις δηλαδή μια ανησυχία την έχεις!!

Α , παρεμπιπτόντως  ο Θεοχάρης μόνος του ασκούσε οικονομική πολιτική , διότι αν δεν κάνω λάθος , προγράμματα και αποφάσεις υλοποιούσε ο άνθρωπος.

Όπως και να’ χει η θέση του γ.γ δημοσίων εσόδων χηρεύει  και… όσοι πιστοί  προσέλθετε.

Η εκπομπή συμμεριζόμενη και την ανησυχία της … Κομισιόν προτείνει  Μελίνα Τανάγρη + Το Δίδυμο  και  ΑΜΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ (στίχοι – μουσική Μ.Τανάγρη) από το δίσκο ΔΙΠΛΟ ΚΛΙΚ.

Μεγάλη η … χάρη τους και καλή μας ακρόαση βρε!!!

Χικ  FM

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ