ΕΝ ΜΕΣΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ  ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣε καλό κλίμα και εν μέσω συγχαρητηρίων πραγματοποιήθηκε   σήμερα η πρώτη  μετά τις εκλογές  συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Λάρισας. Στη  σύντομη τοποθέτησή του ο απερχόμενος  δήμαρχος κ. Κώστα  Τζανακούλης, αφού συνεχάρη τον Απόστολο Καλογιάννη για την εκλογή του , επανέλαβε ότι η παράταξη  θα είναι παρούσα προσφέροντας τη βοήθεια και τη συνεργασία της όπου της ζητηθεί.

Από την πλευρά του ο νεοεκλεγείς δήμαρχος κ.Απόστολος Καλογιάννης , αφού αναφέρθηκε στη θητεία του αλλά και την εμπειρία που απέκτησε υπηρετώντας το δήμο από τα έδρανα της  αντιπολίτευσης αλλά και από το πόστο του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, δεσμεύτηκε για την όσο το δυνατόν καλύτερη λειτουργία του οργάνου με γνώμονα το συμφέρον των δημοτών ενώ επανέφερε και το αίτημά του για παραχώρηση χώρου στο δημαρχείο , για την καλύτερη συνεργασία και ενημέρωσή του , μέχρι την ανάληψη του δημαρχιακού θώκου , από 1ης Σεπτεμβρίου.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΠαίρνοντας το λόγο ο επικεφαλής της «Λαϊκής  Συσπείρωσης» κ.Γιώργος Λαμπρούλης ,ξεκαθάρισε ότι η παράταξη θα ασκήσει αντιπολίτευση  και στη νέα δημοτική αρχή ,αφού στόχος της είναι η υλοποίηση των κεντρικών πολιτικών κατευθύνσεων. Παράλληλα ο κ. Λαμπρούλης ζήτησε και την εκτός ημερήσιας διάταξης συζήτηση του θέματος του οικογενειακού προγραμματισμού και του εμβολιασμού μικρών παιδιών, αίτημα που εξετάστηκε από το προεδρείο.

Τη συνεδρίαση  απασχόλησαν  5  θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης και  τρέχοντα ζητήματα του δήμου.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ειρήνη  Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ