ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΟΥ, ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΕΚΝΛ

Ανακοίνωση – πρόσκληση της διοίκησης

εκλΟι εκλογές τελείωσαν, ωστόσο τα προβλήματα της εργατικής τάξης, χειροτερεύουν συνεχώς. Κυβέρνηση, Ε.Ε, μεγαλοεργοδοσία, ετοιμάζουν νέα αντιασφαλιστικά μέτρα, με στόχο να ξεθεμελιώσουν ότι απέμεινε από την Κοινωνική Ασφάλιση, το ίδιο και στην Υγεία.

Η ανεργία τσακίζει κόκαλα, χωρίς η κυβέρνηση να παίρνει κανένα μέτρο προστασίας των ανέργων, ούτε για τον περιορισμό της. Ετοιμάζουν επίσης νέα πλήγματα σε μισθούς, συντάξεις, επιδόματα, εργασιακά και συνδικαλιστικά δικαιώματα, προκειμένου να διασφαλίσουν την κερδοφορία και την ανταγωνιστικότητά του μεγάλου κεφαλαίου.

Απέναντι σ’ αυτή την κατάσταση, η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Νομού Λάρισας, οργανώνει σύσκεψη όλων των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των Σωματείων της δύναμής του, την Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014, ώρα 7 μ.μ, στην αίθουσα συνελεύσεων του ΕΚΝΛ (Εργατικής Πρωτομαγιάς 6), προκειμένου να συζητήσουμε:

Ένα πρόγραμμα δράσης, για το επόμενο διάστημα, για τα βασικά προβλήματα της εργατικής τάξης (Κοινωνική Ασφάλιση, Υγεία, Ανεργία, ΣΣΕ, κ.ά.).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ