ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ: ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΙ ΔΙΑΚΙΝΟΥΣΑΝ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΑ

7b6Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, τρεις άνδρες ελληνικής καταγωγής ηλικίας 36, 42 και 60 ετών, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Πιο συγκεκριμένα το περασμένο Σάββατο (7/6), στο 1ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Γιαννιτσών – Αξού Πέλλας, πραγματοποιήθηκε αστυνομικός έλεγχος σε δύο Ι.Χ. Φορτηγά (ρυμουλκά) με πινακίδες κυκλοφορίας από την Βουλγαρία.

Οι νταλίκες όπου επέβαιναν οι τρεις άνδρες, διαπιστώθηκε ότι ήταν φορτωμένες με τρία και οχτώ Ι.Χ. Φορτηγά αντίστοιχα, τα οποία έφεραν εμφανείς αλλοιώσεις και παρεμβάσεις στον εργοστασιακό αριθμό πλαισίου τους.

Ακόμη όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, από τις 2 μέχρι τις 6 Ιουνίου, συνολικά έντεκα οχήματα μεταφέρθηκαν με την εταιρεία μεταφορών του 60χρονου από τη Θεσσαλονίκη, με σκοπό να εξαχθούν με εντολή των δύο Νιγηριανών στη Γερμανία και ακολούθως στη Νιγηρία.

Τα παραποιημένα οχήματα κατασχέθηκαν. Επιπλέον, ένα από τα φορτωμένα Ι.Χ. Φορτηγά αυτοκίνητα αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχο του, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στις 28 Μαΐου 2014, στο Άδενρο της Θεσσαλονίκης.

seleo.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ