ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΓΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΕΛΝΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ (SEXTING)

770Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που περιμένετε να κάνουν οι γιατροί σας κατά τη διάρκεια μιας χειρουργικής επέμβασης, όπως το να ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν (να έχουν την κατάλληλη γνώση, εξειδίκευση και ικανότητα). Θέλετε να κάνουν την καλύτερη δουλειά που μπορούν, και ένα πράγμα που σίγουρα δεν θέλετε o γιατρός σας να κάνει -κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης- είναι sexting.

Αυτό ακριβώς έκανε ο αναισθησιολόγος, ArthurK. Zilberstein, από το  Σιάτλ, και μάλιστα κατ’ επανάληψη.

Σύμφωνα με τις κατηγορίες, ο γιατρός “αντάλλασσε σεξουαλικά μηνύματα κατά τη διάρκεια χειρουργικών επεμβάσεων, όταν ήταν ο υπεύθυνος αναισθησιολόγος”.

Σύμφωνα με δήλωση της Επιτροπής Διασφάλισης Ποιότητας της Ιατρική, ο Zilberstein “έθετε σε σε κίνδυνο την ασφάλεια των ασθενών λόγω της ενασχόλησής του με σεξουαλικά μηνύματα, και ενώ ήταν σε υπηρεσία στο  νοσοκομείο.”

Η έκθεση κατηγορεί τον Zilberstein ότι έστειλε 64 μηνύματα σε μια μόνο μέρα, με διαφορά μερικών λεπτών μεταξύ τους, τα οποία περιείχαν σεξουαλικά υπονοούμενα. Αν και δεν είναι προφανές πώς ανακαλύφθηκαν τα μηνύματα, σε ένα από αυτά λέγεται ότι έγραφε:  «Είμαι τρελά απασχολημένος με μια καισαρική».

Αυτό είναι ακριβώς –δηλαδή- που κάθε μητέρα κατά τη διάρκεια μιας μείζονος χειρουργικής επέμβασης, όπως είναι η καισαρική, θέλει να κάνει ο γιατρός της. Αντί να παρακολουθεί τις ζωτικές λειτουργίες, τις δικές της και του μωρού, να κάνει …sexting…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ