ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ 600 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΗ ΔΕΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΕΠ

δεηΜε τρεις προκηρύξεις αναμένεται ότι θα προκηρυχθούν οι 600 θέσεις μόνιμου προσωπικού που θα καλυφθούν από τη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού. Η ΔΕΗ αναμένεται να ξεκινήσει την έκδοση των προκηρύξεων στα τέλη Ιουνίου, ενώ τις θέσεις θα καταλάβουν τόσο τεχνικό προσωπικό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όσο και πτυχιούχοι Μηχανικοί, Διοικητικό και Οικονομικό προσωπικό, αλλά και Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιχείρηση αναμένεται να στείλει στο ΑΣΕΠ τα αιτήματα το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, ενώ θα ακολουθήσει η έγκριση από την Ανεξάρτητη Αρχή, η οποία θα είναι και η εξ ολοκλήρου αρμόδια για την τελική έγκριση των σχεδίων προκήρυξης, την έκδοσή τους αλλά και την έκδοση προσωρινών και οριστικών αποτελεσμάτων.

Όσο για τις προκηρύξεις αναμένεται να «τρέξουν» μέσα στον Ιούλιο με προθεσμία υποβολής αιτήσεων διάρκειας είκοσι ημερών.

Το νέο προσωπικό θα στελεχώσει υπηρεσίες της ΔΕΗ σε όλη τη χώρα, ενώ προτεραιότητα θα δοθεί σε περιοχές όπως η Κοζάνη, η Φλώρινα, η Αρκαδία, η Βέροια και τα Χανιά.

aftodioikisi.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ