19ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΛΕΨΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑΦΙΚΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΤΟΥ!!!

ΧΡΥΣΑΦΙΚΑΤα χρυσαφικά της γιαγιάς έβαλε στο μάτι ο 19χρονος εγγονός της ο ποίος βοήθησε φίλο του 24χρονο να τα κλέψει και στη συνέχεια να τα δώσουν σε 44χρονο για να τα πουλήσει! Η αξία των κοσμημάτων εκτιμάται περίπου στις 25.000 ευρώ και μέρος των κλοπιμαίων εντοπίστηκε και επιστράφηκε στην ιδιοκτήτρια τους, ενώ σε βάρος των τριών συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία θα παραπεμφθούν στην δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η κλοπή των χρυσαφικών της 62χρονης καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης διαπιστώθηκε πως μεταξύ των δραστών είναι ο 19χρονος εγγονός της.

Σύμφωνα με την τοπική ”Ροδιακή”, ο 19χρονος φέρεται ότι μαζί με τον 24χρονο φίλο του τα ξημερώματα της Κυριακής 8 Ιουνίου 2014 αφαίρεσαν όλα τα κοσμήματα της 62χρονης αξίας 25.000 ευρώ.

Στην συνέχεια τα κοσμήματα αυτά τα έδωσαν στον 44χρονο με σκοπό να τα πουλήσει. Μέρος των κλοπιμαίων ο 44χρονος τα έδωσε σε ένα τέταρτο άτομο (το οποίο αναζητείται από την αστυνομία) και αυτό με τη σειρά του τα πούλησε, και έδωσε στον 44χρονο το ποσό των 1.300 ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ