ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ ΜΕ ΜΕΝΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟ – ΚΟΥΒΕΛΗ ΓΙΑ Φ. ΣΑΧΙΝΙΔΗ – Θ. ΨΥΡΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ 3 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

ΣΑΧΙΨΥΡΣε ταβέρνα στο Χαλάνδρι συναντήθηκαν τρεις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και δύο της ΔΗΜΑΡ για να συζητήσουν τις προοπτικές που υπάρχουν για ανασύσταση της κεντροαριστεράς με τη συμμετοχή στελεχών των δύο κομμάτων αλλά και για να αλληλοενημερωθούν για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στα δύο κόμματα. Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Φίλιππος Σαχινίδης, Θάνος Μωραϊτης και Κώστας Τριαντάφυλλος από το ΠΑΣΟΚ και Γιάννης Πανούσης και Θωμάς Ψύρρας από τη ΔΗΜΑΡ.

Στην πρώτη αυτή συνάντηση διαφάνηκε η διάθεση για στενότερη συνεργασία και για ανάδειξη της αναγκαιότητας ανασύστασης της κεντροαριστερά και μάλιστα αναμένεται σύντομα να υπάρξει και κοινό κείμενο πρότασης το οποίο είναι σίγουρο ότι θα ενστερνίζονται και άλλοι βουλευτές ή στελέχη των δύο κομμάτων.

Εκείνο που τονίστηκε χθες στο δείπνο είναι ότι θα πρέπει σύντομα να ξεφύγουν τα δύο κόμματα από τους ηγέτες τους που εκτιμάται ότι αποτελούν βαρίδια στην κοινή προσπάθεια ανασύστασης της κεντροαριστεράς, αλλά κυρίως ότι θα πρέπει να υπάρξει απεμπλοκή του ΠΑΣΟΚ από την συγκυβέρνηση.

Στην παρούσα φάση εκτιμάται ότι τόσο οι συμμετέχοντες όσο και άλλοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να πυκνώσουν τις παρεμβάσεις τους για απεμπλοκή από την κυβέρνηση και κυρίως για αμφισβήτηση του κ. Βενιζέλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ