ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ Vol  27

βηξΌχι που θ’ αποχωρούσε κοτζάμ υπουργάρα ακροατή μου , ήσυχα και απλά. Περί  Αδώνιδος  ο λόγος και πολύ καλά υποψιαστήκατε συντονισμένοι μου!

Έτσι είναι.Ό,τι καταρρέει κάνει και τον ανάλογο θόρυβο. Τώρα θα μου πείτε καταρρέει ποτέ ένας Άδωνις και εν πάση περιπτώσει μήπως καταρρεύσουν νωρίτερα τα νεύρα μας?

Τι ήταν όμως και τούτο πάλι ε ? Πρόλαβε  ο τρισμέγιστος να διορίσει ένα άλλο … τηλεοπτικό μπουμπούκι (… μακελειό λέει γίνεται όπου εμφανίζεται ), από κείνα που μας γίνηκαν γνωστά από σατιρικές εκπομπές τύπου  «αρβύλα».

Πρόκειται λοιπόν για το  Δαραβίγκα , και αν δεν πάει το μυαλό σας , είναι εκείνος που ξεφωνίζει μετά μανίας ένας άλλος τηλεοπτικός αστέρας , ο πολύς Χίος.

Και που τον διόρισε λέτε? Στον ΟΚΑΝΑ!! Αν έχεις το Θεό σου ακροατή μου!!

Εδώ πια δεν μιλάμε για καταπολέμηση, εδώ το βλέπω να πέφτουμε με τα μούτρα στα … «σκληρά».

Αμ το άλλο? Είχε που λέτε , ο Δαραβίγκας πάντα , και ειδική  ηχητική και φωτεινή προειδοποίηση στο  αυτοκίνητό του. Αναβόσβηναν  κάτι πρόσθετα μπλε φώτα με τις ευλογίες του κράτους. Υπερπαραγωγή ο Δαραβίγκας!

Αν και μεταξύ μας , αυτό δεν το βρίσκω και απαραίτητα κακό. Το βλέπεις το ΙΧ και το αναγνωρίζεις. Λες  ο Δαραβίγκας , ο Δαραβίγκας ( κατά το ο Μπάρκουλης ένα πράγμα) και όσο να πεις … φυλάγεσαι!!!

Όπως και να’ χει , η τάξη αποκαταστάθηκε χάρη στον άλλο ογκόλιθο της πολιτικής , τον έτερο Καππαδόκη , Βορίδη.

Κατόπιν τούτου , διαλυθείτε ησύχως και … κοιμηθείτε αναλόγως!!

Στα πλατώ της εκπομπής Δημήτρης  Μητροπάνος και  ΕΡΩΤΑΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ( στ. Δημ. Λέντζος , μουσική Χρ. Λεοντής) από το δίσκο ΣΤΗ ΔΙΑΠΑΣΩΝ.

Καλή μας ακρόαση…

Χικ FM

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ