ΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ FOLLOWERS ΣΤΟ TWITTER;

579Πώς τα πάει η νέα κυβέρνηση στο Twitter; Ποιοι από τους πολιτικούς που κατέχουν υπουργική θέση είναι στους πιο δημοφιλείς και ποιοι έχουν τους περισσότερους followers;

Το reforme.gr έψαξε όλους τους παλιούς και νέους υπουργούς και διαμόρφωσε πέρα από το Top 3 και την γενική κατάταξη των υπουργών και υφυπουργών που έχουν λογαριασμό στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Σημειώνεται ότι από τα 42 μέλη της νέας κυβέρνησης τα 25 μόνο tweetάρουν, ενώ ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, δεν συγκαταλέγεται στη μέτρηση γιατί χρησιμοποιεί τον λογαριασμό @PrimeministerGR τον οποίο λειτουργεί ο εκάστοτε πρωθυπουργός της χώρας.

Ο πολιτικός και υπουργός που διαθέτει τους περισσότερους followers είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο υπουργός Εξωτερικών διαθέτει έναν λογαριασμό με 32.400 ακολούθους και βρίσκεται στην πρώτη θέση και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο που είναι ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης με 22100 followers. Στην τρίτη θέση συναντάμε τον υπουργό Υποδομών, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη με 13.900 followers, ενώ ακολουθεί με μικρή διαφορά, ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος που έχει 13.700 ακολούθους. Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνει ο υπουργός Αναπτυξης, Νίκος Δένδιας με 11600 followers.

aragma.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ