ΠΕΤΑΞΑΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΓΙΑΤΙ …ΤΡΟΜΑΖΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ

265Πέταξαν  έξω από εστιατόριο -Kentucky Fried Chicken στο Τζάκσον, του Μισισιπή- ένα μικρό κορίτσι με σημαδεμένο πρόσωπο μετά από επίθεση από πίτμπουλ, επειδή όπως είπε ο υπάλληλος το πρόσωπό της «τρομάζει τους άλλους πελάτες».

Η οικογένεια της τρίχρονης Victoria εξοργίστηκε από την αντιμετώπιση και μοιράστηκαν το θυμό τους σε μια σελίδα στο Facebook με τίτλο Victoria’s Victories (=Οι Νίκες της Νίκης): «Σας φαίνεται τρομακτικό αυτό το πρόσωπο; Την περασμένη εβδομάδα στο KFC στο Jackson, ζητήθηκε από αυτό το πολύτιμο πλασματάκι να φύγει, επειδή το πρόσωπό της, τρόμαζε τους άλλους πελάτες.”

Η Victoria τραυματίστηκε τον Απρίλιο, όταν τρία από τα πίτμπουλ του παππού της μπήκαν στο σπίτι του από την πίσω πόρτα και πήδηξαν πάνω της.

Τα σκυλιά στη συνέχεια έσυραν το κοριτσάκι έξω στην αυλή, όπου συνέχισαν να το κατασπαράσσουν ως τη στιγμή που εμφανίστηκε ο παππού της μαζί με τη φίλη του, στους οποίους -αν και ιδιοκτήτες τους- τα σκυλιά επίσης επιτέθηκαν, με αποτέλεσμα να τα πυροβολήσουν. Τα δύο σκοτώθηκαν.

Μετά το περιστατικό που έγινε την Πέμπτη, εκπρόσωπος της KFC, μεταξύ άλλων είπε και τα εξής: «Παρακαλώ δεχθείτε τα ειλικρινή μας συγνώμη, προσπαθούμε να ερευνήσουμε το περιστατικό».

dailymail.co.uk

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ