ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ Σ/Μ  ΛΑΡΙΣΑ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣτο  δρόμο βγήκαν σήμερα οι εργαζόμενοι των  Σ/Μ  ΛΑΡΙΣΑ , μετά τις  ραγδαίες εξελίξεις  που αφορούν στο μέλλον τις επιχείρησης αλλά και την αβεβαιότητα που τους διακατέχει όσον αφορά στην  εξόφληση  δεδουλευμένων (παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 11 μήνες!) και την διασφάλιση των θέσεων εργασίας  και των εργασιακών τους δικαιωμάτων.

Σε μία δυναμική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας  , εκατοντάδες εργαζόμενοι διατράνωσαν την πεποίθησή τους  πως οι εξελίξεις αποτελούν κοινωνικό γεγονός, λόγω και του μεγάλου αριθμού καταστημάτων που διατηρεί η εταιρία σε όλο το νομό, και ως τέτοιο θα πρέπει να αντιμετωπισθεί  από το Λαρισαϊκό λαό αλλά και όλους τους τοπικούς  συνδικαλιστικούς και πολιτικούς φορείς.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣτο πλαίσιο της κινητοποίησης  πραγματοποιήθηκε πορεία σε κεντρικούς δρόμους της Λάρισας  ενώ οι εργαζόμενοι κατέληξαν στα γραφεία της  Αποκεντρωμένης Διοίκησης , όπου και απουσία της γεν.γραμματέως  κ. Καλλιόπης  Γερακούδη ( υπηρεσιακά θέματα  την έφεραν στη  Λαμία), παρέδωσαν σχετικό ψήφισμα σε εκπρόσωπό της.

Τέλος , αναφορικά με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου που αφορούν σε κινήσεις  και  προμηθευτών της εταιρίας για τη διασφάλιση των  οφειλομένων , οι εργαζόμενοι παρακολουθούν το θέμα και θα κινηθούν νομικά διεκδικώντας  τα δεδουλευμένα και την εργασία τους.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ