ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

domesΗ παρούσα οικονομική κρίση έχει οδηγήσει την Ελλάδα σε παρατεταμένη ύφεση, ωθώντας στα όρια της φτώχειας ακόμη και τις μέχρι πρότινος υγιείς οικονομικά ομάδες πληθυσμού. Οι Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Λαρισαίων ενισχύουν όλο και περισσότερους συνανθρώπους μας και περίπου 230 οικογένειες στηρίζονται καθημερινά

στις δομές του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Συσσιτίου, ενώ το Κοινωνικό Φαρμακείο παρέχει φάρμακα στους ανασφάλιστους συμπολίτες μας.

Καθώς  η κοινωνική προσφορά καθίσταται πιο επιτακτική από ποτέ,  ξεκινάμε αυτόν το μήνα το Μαραθώνιο Προσφοράς και ζητάμε από τις επιχειρήσεις και τους πολίτες της Λάρισας, να στηρίξουν ουσιαστικά την προσπάθειά μας.

Για να στηρίξετε τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Συσσιτίου, μπορείτε να προσφέρετε από τρόφιμα: ελαιόλαδο, ζυμαρικά (κριθαράκι, μακαρονάκι κοφτό, πέννες), όσπρια (φασόλια, ρεβίθια, φακές), ρύζι, σάλτσες, αλάτι, ξύδι, χυμό λεμονιού, αλεύρι, γαλακτοκομικά προϊόντα, κρέας, ενώ για το Κοινωνικό Φαρμακείο, φάρμακα τα οποία δεν σας χρειάζονται πλέον, καθώς και  απλά παυσίπονα (Depon, Panadol), βαμβάκι, οινόπνευμα.

Παράλληλα μπορείτε να καλείτε στο 801 11 22 444 (αστική χρέωση) καθημερινά από τις 9:00 έως τις 17:00 ή να επισκεφθείτε το www.koinoniasos.gr για να ενημερωθείτε για το πως μπορείτε να συνεισφέρετε σε όλη την δράση μας.

Ελπίζουμε να ανταποκριθείτε στο κάλεσμα και να σταθείτε αρωγοί στην προσπάθεια μας να καταπολεμήσουμε τη φτώχεια, επαναφέροντας το χαμόγελο στα πρόσωπα των συνανθρώπων μας που μας έχουν ανάγκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ