ΝΕΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΣΤΑ Σ/Μ ΛΑΡΙΣΑ

smlarisaΟύτε χθες το βράδυ στη συνέλευση των μετόχων της αλυσίδας Σ/Μ Λάρισα υπήρξε κάποια εξέλιξη αναφορικά με την προώθηση των διαδικασιών πώλησης της επιχείρησης στην εταιρεία Μαρινόπουλος.

Οι μέτοχοι στην πλειοψηφία τους εκτίμησαν ότι όροι στο συμβόλαιο πώλησης των Σ/Μ Λάρισα που μπαίνουν από την αγοράστρια εταιρεία δεν μπορούν να ικανοποιηθούν αφού ενέχουν σοβαρούς κινδύνους για τα οικονομικά τους συμφέροντα και για μια ακόμη φορά ζήτησαν να αλλάξουν αυτοί οι όροι που αφορούν κυρίως την ανάληψη ευθυνών για οικονομικά βάρη της επιχείρησης.

Η συνέλευση των μετόχων αποφάσισε να ζητήσει από τη Μαρινόπουλος να ξεκαθαρίσει ακόμη και σήμερα τη στάση της, ώστε οι μέτοχοι να μπορέσουν να λάβουν τις οριστικές αποφάσεις που μπορούν να φτάσουν ακόμη και στην έναρξη των διαδικασιών για να κηρυχθεί σε πτώχευση η επιχείρηση.

ΑΓΩΝΙΑ

Εν τω μεταξύ σήμερα στις 10 π.μ. οι εργαζόμενοι της επιχείρησης πραγματοποιούν συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας και στη συνέχεια θα επισκεφθούν τη γραμματέα της αποκεντρωμένης διοίκησης Θεσσαλίας για να της εκφράσουν την αγωνία τους για το εργασιακό τους μέλλον και για την τύχη των δεδουλευμένων τους.

Την αγωνία των εργαζομένων εντείνουν και δημοσιεύματα όπως το σημερινό της εφημερίδας Κόσμος που κάνει λόγο για κατάσχεση δύο ακινήτων της αλυσίδας από τη γαλακτοβιομηχανία “Τρίκκη” λόγω χρέους που έχει δημιουργηθεί από την πώληση προϊόντων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ