ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας την Πέμπτη για την αποτίμηση των εκλογικών αποτελεσμάτων

syriza (Αντιγραφή)Συνέλευση με σκοπό την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος στις ευρωεκλογές, τις περιφερειακές και τις δημοτικές εκλογές, πραγματοποίησαν τα μέλη των οργανώσεων Τυρνάβου και Αμπελώνα του ΣΥΡΙΖΑ. 

Στη συνέλευση δόθηκε η ευκαιρία σε όλα τα μέλη να εκφράσουν τις απόψεις τους και αυτό είχε και σαν αποτέλεσμα πολλά μέλη να βγάλουν να εσώψυχά τους αλλά και να εκφράσουν προσωπικές πικρίες που έφτασαν ακόμη και σε επίπεδο εκτόξευσης απειλών για αποχώρηση από το κόμμα.

Οι περισσότερες γκρίνιες ακούστηκαν για τη σταυροδοσία κάποιων υποψηφίων στις δημοτικές εκλογές στο δήμο Τυρνάβου με μέλη να επιρρίπτουν ευθύνες σε άλλα μέλη και στελέχη, ενώ οι γκρίνιες άγγιξαν ακόμη και τα βουλευτικά γραφεία.

ΚΡΙΤΙΚΗ

Εν τω μεταξύ ενώ για τις ευρωεκλογές εκφράστηκε ικανοποίηση για το εκλογικό αποτέλεσμα τόσο σε επίπεδο χώρας και νομού, όσο και σε επίπεδο δήμου Τυρνάβου, δεν ίσχυσε το ίδιο και για το αποτέλεσμα των εκλογών σε επίπεδο περιφέρειας με τα πυρά να επικεντρώνονται στην εκτίμηση του αποτελέσματος που έγινε αμέσως μετά τις εκλογές και αφορούσε εκείνο το περίφημο έγινε το 3% του 2010, 13% το 2014.

Μέλη και στελέχη άσκησαν κριτική για το επίπεδο του προεκλογικού αγώνα, εκφράστηκαν ενστάσεις για τη συνολική παρουσία της επικεφαλής Η. Διώτη, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο λειτούργησαν στελέχη και μέλη σε όλο το νομό.

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Αξίζει να σημειωθεί ότι συνέλευση μελών για την αποτίμηση του αποτελέσματος των δημοτικών-περιφερειακών εκλογών και των ευρωεκλογών του Μαΐου 2014, πραγματοποιεί αυτή την Πέμπτη 19 Ιουνίου και ώρα 7.30μμ ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, στο ξενοδοχείο Μετροπόλ.

Όσοι/ες επιθυμούν να παραλάβουν εκ των προτέρων την εισήγηση, μπορούν καθημερινά (μέχρι και το πρωί της Πέμπτης) από 11.00 έως 2.30 και από 7μμ έως 9μμ, να περνούν από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ (Παπακυριαζή 40, 3ος όροφος), προκειμένου να λάβουν αντίγραφο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ