ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΙΑΖΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ παΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

5BIΈνας οικογενειακός καβγάς αποκάλυψε το μέγεθος της φρίκης που ζούσε ένα 15χρονο κορίτσι στο Τρίκορφο Μεσσηνίας. Ο 35χρονος πατέρας της την βίαζε τα τελευταία τρία χρόνια ενώ το φρικτό μυστικό το γνώριζε και η μητέρα.

Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, γείτονες της οικογένειας ειδοποίησαν την αστυνομία ακούγοντας έναν έντονο καβγά στο σπίτι της οικογένειας Αλβανών. Το κορίτσι είχε κάποιο σημάδι από γρατζουνιά στο μάτι και κρίθηκε ότι έπρεπε να αναλάβει για να βρει το τι συμβαίνει η Ασφάλεια Καλαμάτας.

Εκεί, παρουσία ψυχιάτρου, η 15χρονη αποκάλυψε το μυστικό της και την κακοποίηση που δεχόταν από τον ίδιο της τον πατέρα, μπροστά και στη μάνα της. Η τελευταία στην αρχή αρνιόταν ότι συνέβαινε μέσα στο σπίτι, αλλά στο τέλος αποκάλυψε τα πάντα, ενώ είπε στους αστυνομικούς ότι έδερνε και την ίδια και την απειλούσε για να μην το αποκαλύψει.

Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, η οικογένεια έχει 2 ακόμα παιδιά. Ένα αγοράκι που μένει μαζί τους και ένα κοριτσάκι που μένει στην Αλβανία. Ο 35χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για αιμομιξία, αποπλάνηση και βιασμό ανηλίκου. Το κορίτσι εξετάστηκε από ιατροδικαστή και γυναικολόγο, ενώ σήμερα ο πατέρας της αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή Καλαμάτας.

topontiki.gr

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com