ΛΟΓΟΣ ΜΕΣΩ … ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟΥ

Παρουσιάστηκε στη Λάρισα το βιβλίο του Δ. Κουφοντίνα

OLYMPUS DIGITAL CAMERA«Το βιβλίο του Δημήτρη είναι από τα πιο καλογραμμένα, με λιτό, σφιχτό  και αριστερό λόγο δίχως να μισεί.Όλα έγιναν … μέσω επισκεπτηρίου, σε μια προσπάθεια ν’ αποτυπωθούν ιστορικά γεγονότα ξεπερνώντας τον παραμορφωτικό φακό των ΜΜΕ»

Με αυτά τα λόγια παρουσίασε την Πέμπτη στη Λάρισα και τον κοινωνικό χώρο Paratod@s, ένα από τα πιο δημοφιλή, όπως το χαρακτήρισε πονήματα, ο επιμελητής του προλόγου του βιβλίου του Δημ. Κουφοντίνα «Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη», κ. Νίκος Γιαννόπουλος.

Ο κ. Γιαννόπουλος, μέλος του δικτύου για τα πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα, στάθηκε ιδιαίτερα σον απομονωτικό χαρακτήρα της κράτησης Κουφοντίνα ενώ δεν δίστασε να ξεκαθαρίσει ότι η επιλογή της έκδοσης από τον «οίκο Λιβάνη»έγινε με γνώμονα το γεγονός πως θα άντεχε στις πιέσεις αλλά και σε ένα ενδεχόμενο εμπάργκο!!!

« Από τον Μαρξ στο Σολωμό και από τα δημοτικά στα αντάρτικα, είναι ένας τρόπος πάλης ενός ανθρώπου που αξίζει να δούμε», κατέληξε ο κ. Γιαννόπουλος ενώ ακολούθησε διάλογος με το κοινό που παραβρέθηκε στην εκδήλωση.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ