Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟΝ Γ. ΑΡΒΑΝΙΤΗ

kentrΣήμερα στις 11 το πρωί στον μητροπολιτικό ναό Παναγίας Φανερωμένης Τυρνάβου θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία για τον αδικοχαμένο σε τροχαίο δυστύχημα, πρόεδρο του ΤΟΕΒ Τυρνάβου, παλιό αντιδήμαρχο και νεοεκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Αρβανίτη.

Συγκλονισμένη από το άγγελμα του θανάτου του Γ. Αρβανίτη, η τοπική κοινωνία αναμένεται να πει σύσσωμη σήμερα το τελευταίο αντίο σε έναν άνθρωπο που είχε μόνο φίλους στην περιοχή, ενώ εκατοντάδες άτομα βρέθηκαν από νωρίς χθες το μεσημέρι στο σπίτι του για να συμπαρασταθούν στους δικούς του ανθρώπους.

Με αφορμή το θάνατο του Γ. Αρβανίτη ψηφίσματα εξέδωσαν οι ΤΟΕΒ Τυρνάβου, Δαμασίου, Αγίας Σοφίας, Μάτι Τυρνάβου, ο ΑΣΕΠΟΠ Τυρνάβου, ο Α.Σ. Λυγαριάς και ο Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου εκφράζοντας τη θλίψη τους για τον άδικο χαμό του και τονίζοντας ότι αντί στεφάνων θα ενισχύσουν οικονομικά το έργο του συλλόγου “ΕΛΠΙΣ”.

Εν τω μεταξύ χθες ανακοίνωση εξέδωσε και η παράταξη του νέου δημάρχου Τυρνάβου Π. Σαρχώση, μέλος της οποίας ήταν και ο Γιώργος Αρβανίτης στην οποία αναφέρονται τα εξής:

“Τα μέλη της δημοτικής κίνησης συνΠολιτεία εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Αρβανίτη για την αιφνίδια απώλεια του.

Νιώθουμε συντετριμμένοι και δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε το δυσαναπλήρωτο κενό που αφήνει η απουσία του φίλου, συνεργάτη και συνοδοιπόρου μας. Η πόλη του Τυρνάβου και η νέα δημοτική αρχή χάνουν έναν χρήσιμο και αξιαγάπητο πολίτη”.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ