ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ: ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΣΑΙ

tsaknhs«Η Αριστερά νικά όταν επιβεβαιώνεται στην πράξη. Οταν εξαγγελίες και έργα γίνονται ένα, όταν η καθημερινότητα την επαληθεύει. Εύχομαι η κυρία Δούρου να μην διαψεύσει τους ψηφοφόρους της», υποστηρίζει σε συνέντευξή του στην Ελευθεροτυπία, ο Διονύσης Τσακνής, ζητώντας από όλους να κρατήσουν κάποιες επιφυλάξεις για την εξαέρωση του ΠΑΣΟΚ αφού οι διεργασίες για ανασυγκρότηση του λεγόμενου κεντροαριστερού χώρου έχουν αρχίσει.

Ο Διονύσης Τσακνής θεωρεί ότι «έτσι κι αλλιώς το μέλλον είναι κόκκινο» και ελπίζει στο «Σχέδιο Β’ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της Κουκουέδικης ανατροπής», και ειδικότερα «στην ενότητα όλων των αντιΕΕ και αντικαπιταλιστικών δυνάμεων», διαμηνύοντας στον ΣΥΡΙΖΑ: «Με τον δήμιό σου δεν διαπραγματεύεσαι». Δηλώνει πεισματικά «κομμουνιστής καλλιτέχνης» και, σχολιάζοντας τον ανασχηματισμό, μιλά για «περιοδεύοντα θίασο».

Απαντώντας στην ερώτηση αν ενοχλήθηκε από το ποσοστό της Χ.Α. σημειώνει: «Το σίγουρο είναι πως δεν χάρηκα. Το θέμα -επαναλαμβάνω- είναι ότι δεν με εξέπληξε. Περίμενα τα ποσοστά της. Μόνον πολιτικά τυφλοί, ανιστόρητοι ή αιθεροβάμονες αγνοούσαν τη δυνατότητα διείσδυσής της στα κατεστραμμένα μικροαστικά στρώματα και στις εξαθλιωμένες κατηγορίες του πληθυσμού. Αν φάνηκε κάτι και μάλιστα κραυγαλέα, είναι πως το φαινόμενο φασισμός δεν αντιμετωπίζεται με δικαστικά τερτίπια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ