ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΟΧΙΕΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA«Η ανεπάρκεια κάποιων οργανώσεων, η περιχαράκωση των κομματικών διαδικασιών αλλά και φαινόμενα παραγοντισμού πήγαν πίσω το κομμάτι της αυτοδιοίκησης». Αυτό ήταν το συμπέρασμα της γενικής συνέλευσης του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, με θέμα την αποτίμηση του αποτελέσματος των πρόσφατων εκλογών.

Στην κεντρική της εισήγηση η κ.Δανάη Κολτσίδα, μέλος της Κ.Ε του κόμματος έκανε λόγο για μια ιστορική νίκη της Αριστεράς με την οποία ο ελληνικός λαός καταδίκασε την πολιτική των μνημονίων.

«Η κυβέρνηση συνεχίζει απτόητη την πολιτική της σε μια προσπάθεια να προσεγγίσει το … μαγικό αριθμό 188, για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας την ίδια ώρα που εμείς καλούμαστε να βελτιωθούμε, να ωριμάσουμε και να γίνουμε επιτέλους ομάδα», κατέληξε η κ. Κολτσίδα.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΙδιαίτερη μνεία έγινε στα αυξημένα ποσοστά της Χ.Α, ενώ πολλές ήταν οι φωνές που ακούστηκαν και αφορούσαν σε «ψηφοφόρους διπλής ταυτότητας», οι οποίοι δεν πείστηκαν τελικά από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και σε αστοχίες του Π.Γ και των τοπικών οργανώσεων που δεν έδωσαν έμφαση στον προνομιακό, όπως χαρακτηρίστηκε, χώρο της νεολαίας.

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΕπιτυχές χαρακτηρίστηκε το εκλογικό αποτέλεσμα για το δήμο Λαρισαίων με … ό,τι αυτό συνεπάγεται για το αποτέλεσμα  στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και την υποψηφιότητα της Ηρούς Διώτη.

Η συνέλευση βρισκόταν σε εξέλιξη μέχρι αργά το βράδυ.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ