ΤΟ ΙΝΣΤ. ΠΑΣΤΕΡ “ΕΔΕΙΞΕ” ΟΤΙ Ο 19ΧΡΟΝΟΣ Μ. ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΛΕΠΤΟΣΠΕΙΡΩΣΗ.

X67Συνεχίζει να ζει τη δική της αγωνία η οικογένεια του 19χρονου Μιχάλη Φουντουλάκη, του νεαρού ποδοσφαιριστή, ο οποίος έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή πριν από λίγες εβδομάδες.

Ακόμη και σήμερα, τόσες ημέρες μετά, υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα για το θάνατο του 19χρονου και η οικογένεια ψάχνει απαντήσεις, αφού όλα δείχνουν ότι το παιδί δεν πέθανε από λεπτοσπείρωση.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Νέας Τηλεόρασης, μετά τις πρώτες εξετάσεις που έγιναν στο Νοσοκομείο Χανίων και ήταν αρνητικές, το νοσηλευτικό ίδρυμα παρέλαβε και τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων από το Ινστιτούτο Παστέρ στην Αθήνα.

Και οι εξετάσεις αυτές ήταν αρνητικές ως προς το μικρόβιο της λεπτοσπείρωσης, βάζοντας ακόμη περισσότερα ερωτηματικά στην οικογένεια του άτυχου νέου.

Επίσης, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, αναμένονται τα αποτελέσματα μίας ακόμη τελευταίας εξέτασης από δείγμα που έχει σταλεί σε ειδικό εργαστήριο στη Γένοβα της Ιταλίας.

Τελικά, από τι πέθανε ο 19χρονος Μιχάλης Φουντουλάκης;

Είναι δυνατόν το 2014 να μη γνωρίζουν οι επιστήμονες το λόγο του αιφνίδιου θανάτου ενός νέου, δυνατού και υγιέστατου παιδιού;

Τα ερωτήματα αυτά ζητούν άμεσα απάντηση για να ηρεμήσει η ψυχή του 19χρονου Μιχάλη, αλλά και να ξέρει η οικογένειά του από τι έφυγε ο γιος της.

Πάντως, όλα δείχνουν μέχρι στιγμής πως η αιτία θανάτου του 19χρονου τερματοφύλακα δε φαίνεται να ήταν η λεπτοσπείρωση, που επιβάρυνε μέσα σε λίγα 24ωρα τον οργανισμό του.

neatv.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ