14ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ I-PHONE

266Την Τετάρτη, o14χρονος Noel Estevez (αριστερά στη φωτογραφία) χρησιμοποίησε ένα μαχαίρι κουζίνας για να μαχαιρώσει τον, επίσης 14χρονο φίλο του, Timothy Crump, τρεις φορές στο στήθος μετά το σχολείο στο Μπρονξ, στη Νέα Υόρκη.

Οι δύο έφηβοι ήταν στενοί φίλοι και ξόδευαν πολύ χρόνο μαζί κάνοντας skateboard, λέγοντας βρώμικα αστεία στο Facebook και παίζοντας παιχνίδια στον υπολογιστή.

Φίλοι και γείτονες λένε ότι ο Timothy κατηγόρησε τον Estevez ότι του έκλεψε το smartphone και από τότε ξεκίνησε μια εκστρατεία παρενόχλησης και εκφοβισμού που έκανε τον Estevez να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Τον Estevez που έχει πρόβλημα ομιλίας και το σύνδρομο Tourette, είχε τρομοκρατήσει ο Timothy και μια ομάδα φίλων του, οι οποίοι κατουρούσαν στην μπροστινή πόρτα του σπιτιού Estevez, τον κυνηγούσαν στο δρόμο, με αποτέλεσμα να φοβάται να φύγει από το σπίτι του.

Γύρω στις 15:00 την Τετάρτη, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο Timothy λογομάχησε με τον Estevez μετά το σχολείο, και στη συνέχεια του έριξε μπουνιά και τον χτύπησε στη μύτη.

Πριν προλάβουν οι καθηγητές να τρέξουν στη σκηνή και να χωρίσουν τα παιδιά, ο Estevez έβγαλε ένα μαχαίρι κουζίνας και το έμπηξε στο πρώην φίλο του τρεις φορές, σκοτώνοντάς τον.

Ο Estevez θα κατηγορηθεί ως ενήλικας για δολοφονία και ανθρωποκτονία.

dailymail.co.uk

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ