ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΦΥΛΑΚΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

φυλακή_γρεβενώνΈπειτα από καταγγελίες και ενδείξεις για εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών στο Κατάστημα Κράτησης Γρεβενών, κλιμάκιο αστυνομικών της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, επιχείρησε να ελέγξει τον 33χρονο σωφρονιστικό υπάλληλο την ώρα που αποχωρούσε από το σπίτι του, προκειμένου να μεταβεί στο Κατάστημα Κράτησης Γρεβενών για να αναλάβει υπηρεσία.

Όταν αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών, ο 33χρονος αρνήθηκε να υπακούσει στην εντολή τους και προσπάθησε να διαφύγει πεζός. Οι αστυνομικοί τον καταδίωξαν και τον ακινητοποίησαν σε παρακείμενο υπαίθριο χώρο, ενώ προηγουμένως είχε απορρίψει στο έδαφος μία αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία, με μικροποσότητα ηρωίνης. Επιπλέον, κατά τη διαδικασία της ακινητοποίησής του προέβαλε σθεναρή αντίσταση για να αποφύγει τη σύλληψη. Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών σε Σωφρονιστικό Κατάστημα, διακίνηση ναρκωτικών και αντίσταση.

Η έρευνα από την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος διεξήχθη κατόπιν παραγγελίας του εποπτεύοντος εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί τη Δευτέρα στον ανακριτή Γρεβενών.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com