ΑΠΟΡΙΑ  ΨΑΛΤΟΥ  ΒΗΞ Vol 28

xikfmΤι γίνεται ρε ακροατή, μου λες? Τη μια κλέβουν το καρότσι γριάς στη λαϊκή, την άλλη κλέβουν τελάρα με φρούτα από τη λαχαναγορά. Που να το αποδώσω?
Στροφή στην υγιεινή διατροφή… διά της πλαγίας, βιταμινούχα… εγκληματικότητα, τι να πω?

Βρε, λες να πεινάμε? Αν και δεν το καταλαβαίνω, πως έτσι?Και το πλεόνασμα?Και από την άλλη δεν δουλεύουμε και αν δουλεύουμε δεν πληρωνόμαστε? Άβυσσος…

Και χρεώνουμε απαράδεκτα και το κράτος σαν δουλεύουμε και παθαίνουμε ατυχήματα, που λέει και ο Βρούτσης. ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ!! ( πέρα από τον ανθρώπινο πόνο βεβαίως – βεβαίως).

Κατά τα άλλα καλά. Χάνουν το επίδομα όσοι άνεργοι έχουν σπίτι, οι εργαζόμενοι των Σ/Μ ΛΑΡΙΣΑ στα κάγκελα, οι καθαρίστριες και οι εκπαιδευτικοί από κοντά και οι γιατροί τω αυτώ, ενώ την ίδια ώρα μαίνεται η … μάχη Σαμαρά- Άδωνι για το ποιος ρεζίλεψε ποιόν.

Κανονικότατο παραλήρημα και το περιστατικό παραπέμπεται που θα’ λεγε και με το δίκιο του, γνωστός μου επιστήμονας!! Όχι δες, από πού ξεκίνησα και που κατέληξα.

Και συνεχίζω η απτόητη!! Μέσα στο γενικό χαμό λοιπόν, βρέθηκε και κάποιος να ζητήσει συγγνώμη σε τούτο τον τόπο.

Εύγε του Μπουραντά που χαρακτήρισε «σκουπίδι» το σχολικό βιβλίο που Ο ΙΔΙΟΣ έγραψε πριν 16 χρόνια,βιβλίο το οποίο διδάσκεται ακόμη δίχως να ιδρώσει το αυτί κανενός και παρ’ όλο που ο άνθρωπος ζήτησε να ξαναγράψει ΔΩΡΕΑΝ!!!

Και έτσι για να κλείσω (ηλικιακά τουλάχιστον) όπως άρχισα, μέσα στον ορυμαγδό των εξελίξεων, μια 90χρονη Κρητικιά πήγε από… αντίδωρο!!

Και όλ’ αυτά καλοί μου άνθρωποι, μέσα σε ένα πενθήμερο.Τι να προκάνουμε ρε φίλε, που θ’ αναφωνούσε και ο αείμνηστος Χαρίλαος?

Επειγόντως μουσική και στα πλατώ της εκπομπής μια… μίξη. Encardia- ModePlagal- Χαίνηδες και ΚΑΛΗΝΥΦΤΑ, BELLACIAO.

Έτσι, για να περνάμε καλά…

Χικ FM

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ