ΆΔΩΝΙΣ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ

1II1«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον Πρωθυπουργό. Η πρώτη μου αντίδραση στην απομάκρυνσή μου από το υπουργείο Υγείας ήταν εκ μέρους μου ένας άθλιος χειρισμός. Επέδειξα απαράδεκτη συμπεριφορά, που αδικεί πάρα πολύ τον εαυτό μου. Έχω μετανιώσει όσο δεν φαντάζεστε και θέλω να του ζητήσω και δημοσίως συγγνώμη».

Έτσι ξεκίνησε η κουβέντα με τον Άδωνι Γεωργιάδη, όπως δημοσιεύει η εφημερίδα «Η Καθημερινή». Μια συνέντευξη που έμελλε να έχει και εξομολογητικούς τόνους, καθώς εξ’ αρχής είπε ότι «αισθάνομαι διπλά άσχημα, διότι ο Σαμαράς εμένα με ευεργέτησε κι εγώ αντέδρασα λες και δεν είναι αναφαίρετο δικαίωμα του Πρωθυπουργού να αλλάζει τους υπουργούς του».

«Πού αποδίδετε την αντικατάστασή σας;», ήταν το πρώτο ερώτημα και η συζήτηση που οδηγήθηκε μέχρι και στο αν είναι… άρρωστος με τη δημοσιότητα άρχισε. «Όπως όλοι, έχω κάποια συν και κάποια πλην. Στα πλην μου είναι ότι υπερεκτίθεμαι και ότι κάποιες φορές ξεπερνώ το μέτρο και υπερβάλλω στις συγκρούσεις μου. Άρα, λοιπόν, μπορεί όντως να υπήρχαν λόγοι να αντικατασταθώ και σίγουρα ο Πρωθυπουργός είχε τους λόγους του, καθώς εκείνος μπορεί να βλέπει καλύτερα τη μεγάλη εικόνα».

Σχετικά με την κόντρα Λοβέρδου – Μητσοτάκη, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε ότι ο κ. Λοβέρδος δεν είχε δίκιο. «Κυρίως, για το πολιτικό μήνυμα που εξέπεμψε. Εάν η κυβέρνηση βάλει έστω νερό στις μεταρρυθμίσεις, όχι μόνον θα καταστραφεί η ίδια, αλλά και η χώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε ότι δεν είναι καθόλου βέβαιος ότι ακόμη κι αν κάποιος κάνει μία συμφωνία με τον Αλέξη Τσίπρα, αυτή θα γίνει δεκτή από τα υπόλοιπα «κόμματα» του ΣΥΡΙΖΑ. «Γι’ αυτό θεωρώ ανέφικτο το μεγάλο συνασπισμό», επισήμανε.

Ερωτηθείς για το αν έχει μετανιώσει για το ακροδεξιό παρελθόν του, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε, μεταξύ άλλων: «Δεν υπάρχει κανένα ακροδεξιό παρελθόν. Εγώ πάντα ήμουν δεξιός. Ούτε κεντροδεξιός ούτε ακροδεξιός».

topontiki.gr

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com