ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΟ ΣΚΥΛΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

utuΈφτασε και πάλι η εποχή του χρόνου, που σκυλιά με ασυνήθιστα μεγάλα κεφάλια, άτριχα σώματα και άλλα περίεργα ανταγωνίζονται για τη θέση του πιο άσχημου σκυλιού στον κόσμο. Ο φετινός νικητής ένα δίχρονο ημίαιμο σκυλί που ονομάζεται Peanut, του οποίου τα άγρια ​​λευκά και καστανά μαλλιά, τα διογκωμένα μάτια και τα πεταχτά δόντια βάζουν σε δεύτερη μοίρα τη γλυκιά και γεμάτη ενέργεια προσωπικότητά του.

Ο Peanut, αν και υγιής τώρα, σύμφωνα με την ιδιοκτήτριά του, Holly Chandler, από το Γκρίνβιλ, της Βόρειας Καρολίνας, λέει ότι κάηκε πολύ άσχημα όταν ήταν κουτάβι, με αποτέλεσμα να είναι γεμάτο άτριχα μπαλώματα σε όλο το σώμα του.

Η Chandler ελπίζει ότι νίκη του Peanut θα συμβάλει στην ευαισθητοποίηση του κόσμου για την κακοποίηση των ζώων, και σκοπεύει να χρησιμοποιήσει το έπαθλο των $ 1.500 για να πληρώσει τους κτηνιατρικούς λογαριασμούς άλλων ζώων.

Ο διαγωνισμός, που πραγματοποιήθηκε στο Πεταλούμα, της Καλιφόρνιας, βρίσκεται στο 26ο έτος του.

Οι σκύλοι βαθμολογούνται από μία επιτροπή τριών κριτών σε διάφορες κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων των ειδικών ή ασυνήθιστων χαρακτηριστικών, την προσωπικότητα και τη φυσική ασχήμια.

abcNEWS

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ