Η ΣΎΖΥΓΟΣ ΤΟ «ΕΣΚΑΣΕ» ΜΕ ΤΗ ΜΠΕΪΜΠΙ ΣΙΤΕΡ

Μετά από 15 χρόνια γάμου, άφησε τον σύζυγό της και τα τρία μικρά παιδιά τους για τη νέα τους νταντά μετά από «σεξουαλική αφύπνιση».

Μια ευτυχισμένη και ευημερούσα οικογένεια που ζούσαν στην Αγγλία, κάποια στιγμή για επαγγελματικούς λόγους του συζύγου, μετακόμισαν στο Κέιπ Τάουν, στη Νότια Αφρική, όπου προσέλαβαν μια ελκυστική νταντά για να φροντίζει τα παιδιά.

Αυτή ήταν και η αρχή για τη διάλυση της οικογένειας. Η Michele ερωτεύθηκε παράφορα την 23χρονη νταντά, αφήνοντας τον σύζυγό της βαθιά πληγωμένο.

Σήμερα η 44χρονη, Michele έγραψε τα απομνημονεύματά της και μιλάει για την υπόθεση αυτή που οδήγησε στο τέλος του γάμου της και διέλυσε τη στενή σχέση που μοιραζόταν με τα παιδιά της, τα οποία σήμερα είναι 20, 18, και 12 ετών.

Στο αυτοβιογραφικό βιβλίο της –Left My Husband For The AuPair– αναφέρεται στην έντονη συναισθηματική αναταραχή της οικογένειας και τη σεξουαλική της αφύπνιση, αλλά και τον γάμο που ακολούθησε.

Συγκεκριμένα γράφει:  «Ίσως να φαίνεται εγωιστικό, αλλά τώρα συνειδητοποιώ ότι δεν μπορούσα να σταματήσω τον εαυτό μου. Ήταν ένα ισχυρό πάθος που δεν μπορούσα να ελέγξω.

»Ποτέ δεν είχα φανταστεί τον εαυτό μου σε μια λεσβιακή σχέση, αλλά ξαφνικά είχα αυτά τα έντονα συναισθήματα. Από τη στιγμή που άναψαν, ήταν αδύνατο να σβήσουν.

»Δεν υπήρχε εύκολος τρόπος να το πω στα παιδιά μου, επειδή έμοιαζε με προδοσία, αφού τους είχα υποσχεθεί ότι θα ήμουν για πάντα με τον πατέρα τους», λέει.

Μετά από όλα αυτά, η Michele επικεντρώθηκε στη φίλη της, τη Marizette. «Την αγαπούσα» λέει απλά.

Το 2009 παντρεύτηκαν σύμφωνα με τη νομοθεσία της Νότιας Αφρικής, και σχεδόν αμέσως υιοθέτησαν ένα μωρό.

Αλλά δεν υπήρξε αίσιο τέλος. Η Marizette «έγινε ζηλιάρα και αυταρχική» λέει η Michele.

Αφού τελείωσε ο γάμος της με τη Marizette, η Michele είχε ορκιστεί να μη μπει ποτέ σε άλλη λεσβιακή σχέση, μέχρι που συνάντησε τη Skye, μια γυναίκα της ηλικίας της, που είχε επίσης ένα παιδί.

«Αυτή η σχέση είναι πιο ώριμη και σταθερή. Δεν υπάρχει δράμα, φωνές και αισθάνομαι άνετα με τη σεξουαλικότητά μου», καταλήγει η Michele.

dailymail.co.uk

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ