3ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΥΣΩΝ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ

elatox1 (Αντιγραφή)Ένα δεκαήμερο με τις πιο δυνατές συναυλίες του φετινού καλοκαιριού, μέρες και νύχτες γεμάτες μουσική, παράλληλες δραστηριότητες, ένα γεμάτο πρόγραμμα εκδηλώσεων που κάνει το φετινό Φεστιβάλ Μουσών να ξεχωρίζει.

Το 3ο Φεστιβάλ Μουσών ξεκινά στις 11 Ιουλίου με Πάνο Κατσιμίχα και Κίτρινα Ποδήλατα και στη συνέχεια μια πλειάδα από δημιουργούς και τραγουδιστές κάθε βράδυ υπόσχονται «νύχτες δυνατές, μαγικές κι ονειρεμένες». Κ. Μαραβέγιας, Ε. Ρεμπούτσικα, Β. Πρατσινάκης, LOCOMONDO, Α. Πρωτοψάλτη, Ε. Αρβανιτάκη, Δ. Σαββόπουλος, Λ. Μαχαιρίτσας, Π. Μουζουράκης, Ε. Ζουγανέλη και πολλοί άλλοι. Παράλληλα χορός, εκθέσεις, βιωματικά εργαστήρια, τέχνες, αθλητικοί αγώνες, δραστηριότητες στη φύση, γεμίζουν δημιουργικά όλες τις μέρες και τις νύχτες του Φεστιβάλ.

Κι όλα αυτά στην καρδιά των Πιερίων σε υψόμετρο 1100 μ. στο Πάρκο των Μουσών λίγο έξω από το Ελατοχώρι.

Στα Πιέρια, το βουνό με την πιο πλούσια χλωρίδα και πανίδα, το ήπιο και ήμερο ανάγλυφο όπου ηρεμεί το βλέμμα και ανοίγεται η ματιά στο απέραντο ορίζοντα απ τον Όλυμπο στο Αιγαίο.

Στο Ελατοχώρι, το οποίο έχει αναδειχθεί τα τελευταία χρόνια σε ένα από τα δημοφιλέστερα ορεινά θέρετρα και σε μοναδικό και αγαπημένο προορισμό επισκεπτών από όλη την Ελλάδα όλο το χρόνο. Με πολυτελή ξενοδοχεία όπου κανείς συναντά αρμονικά δεμένη την πολυτέλεια με την παράδοση το μεράκι και χαμόγελο της ελληνικής αυθεντικής φιλοξενίας. Ειδικά για το Φεστιβάλ, προσφέρονται εξαιρετικά μειωμένες τιμές διανυκτέρευσης με πρωινό που ξεκινούν από 12,5 ευρώ το άτομο.

Φυσικά μπορεί κανείς  μένοντας στο Ελατοχώρι, στη δροσιά των καταπράσινων Πιερίων να συνδυάσει τακτικές εξορμήσεις στις απέραντες οργανωμένες παραλίες της Πιερίας με βουτιές στα καθαρά καταγάλανα νερά του Αιγαίου.

Η διοργανώτρια A Hellas Sound & Records, ο καλλιτεχνικός διευθυντής Αλέξης Δρούγκας και όλοι συνεργαζόμενοι φορείς του Ελατοχωρίου, θεωρούν πως  το 3ο Φεστιβάλ Μουσών είναι  την καλύτερη πρόταση διακοπών, διασκέδασης, αναψυχής και ψυχαγωγίας για το φετινό καλοκαίρι.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν την ενημέρωση που επιθυμούν για τις συναυλίες, τις παράλληλες δραστηριότητες, την προπώληση εισιτηρίων, τους χώρους διαμονής και την περιοχή του Ελατοχωρίου: Στην επίσημη ιστοσελίδα του Φεστιβάλ Μουσών (www.festivalmouson.gr), στο  facebook (www.facebook.com/festivalmouson), στα τηλ. 23510 52217- 52218 και email:festivalmouson@gmail.com

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ: ΠΑΝΟΣ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑΣ – ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ

Εισιτήρια: Προπώληση: 8€  Ταμείο 10 €

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ: ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ – ΜΑΤΟΥΛΑ ΖΑΜΑΝΗ

Εισιτήρια: Προπώληση: 8€  Ταμείο 10 €

ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ: ΤΕΛΙΚΟΣ MUNDIAL ΣΕ ΓΙΓΑΝΤΟΟΘΟΝΗ με 60.000watt ήχο

Ελεύθερη Είσοδος

ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ: ΕΥΑΝΘΙΑ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ – ΧΟΡΟΘΕΑΤΡΟ “Pas Par Tu” – ΖΟΥΝΖΟΥΡΑΣ – Εισιτήρια: 10€ Ταμείο 12 €

ΤΡΙΤΗ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ: BAΣΙΛΗΣ ΠΡΑΤΣΙΝΑΚΗΣ – ΜΑΡΙΑ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ –

Γ. ΒΑΤΟΥΣΙΑΔΗΣ  – Ελεύθερη είσοδος

ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ: THE LAPINO PROJECT – ΗΛΙΟΔΡΟΜΙΟ – Ελεύθερη είσοδος

ΠΕΜΠΤΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ: JAZZ DAY με κορυφαία μουσικά σχήματα (Καλ. Δ/νση Δημήτρης Κεραμιδάκης)  – Ελεύθερη είσοδος

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ: LOCOMONDO

Εισιτήρια: Προπώληση: 8€ Ταμείο 10 €

ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ: ΑΛ. ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ –  ΕΛ  ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ & ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ – ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ – ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ

Εισιτήρια: Προπώληση: 15€ Ταμείο 18 €

ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ: ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ – ΑΝΝΑ ΜΠΟΥΡΜΑ

Εισιτήρια: Προπώληση 10€ Ταμείο 12 €

Σημεία προπώλησης εισιτηρίων:

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:  ΣΑΡΩΘΡΟΝ,  VIVA,

ΚΑΤΕΡΙΝΗ:  Βιβλιοπωλείο   «ΣΑΒΒΙΔΗΣ»

Παράλληλες  εκδηλώσεις

Σε όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ υπάρχουν καθημερινά πολλές παράλληλες εκδηλώσεις ψυχαγωγίας, αναψυχής, διασκέδασης, με δραστηριότητες βουνού, αθλητικούς αγώνες, χορό, θεατρικά, εικαστικά δρώμενα, εργαστήρια, εκθέσεις  κ.α

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com