ΣΟΚ: 20ΧΡΟΝΗ ΒΙΑΣΤΗΚΕ ΟΜΑΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΔΕΝΤΡΟ

866Άναυδη έχει μείνει η παγκόσμια κοινή γνώμη από τα αλλεπάλληλα κρούσματα βιασμών και δολοφονιών στην ασιατική ήπειρο. Σειρά είχε μία άτυχη 20χρονη από το Πακιστάν η οποία αφού βιάστηκε ομαδικά από τρεις άνδρες, θανατώθηκε από τους δυνάστες της.

Το τρομερό περιστατικό συνέβη στην περιοχή Layyah, και σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης το όνομα της άτυχης νεαρής ήταν Muzammil Bibi. Ο αξιωματικός της πακισταντικής Αστυνομίας, Sedaqat Ali Chohan, τόνισε: «Είναι η πρώτη φορά στα 22 χρόνια υπηρεσίας μου στο Σώμα που βλέπω μία τέτοια υπόθεση. Το κορίτσι βιάστηκε με φοβερό τρόπο και στη συνέχεια βρέθηκε κρεμασμένη από ένα δέντρο».

Οι λεπτομέρειες στην υπόθεση είναι πραγματικά τρομερές και προκαλούν ρίγη ανατριχίλας. «Στο σώμα της άτυχης κοπέλας υπάρχουν σημάδια που δείχνουν ότι αντιστάθηκε. Έχουμε ακούσει για ανάλογες υποθέσεις στην Ινδία, αλλά ποτέ δεν είχαμε κάτι τέτοιο στο Πακιστάν. Τα ρούχα της ήταν σχισμένα. Την κατεβάσαμε και την μεταφέραμε στο νοσοκομείο».

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι γονείς της άτυχης 20χρονης την αναζητούσαν καθ’όλη τη διάρκεια της νύχτας, χωρίς αποτέλεσμα. Την αυγή την βρήκαν κρεμασμένη με τον φρικτό τρόπο που φαίνεται στις φωτογραφίες και το βίντεο.

Επίσης, οι Αρχές εκτιμούν πως η δύσμοιρη Bibi αντιστάθηκε στον βιασμό της και οι δράστες εκνευρίστηκαν με αποτέλεσμα να την στραγγαλίσουν με αυτό τον τρόπο. Την ίδια ώρα, συνελήφθησαν τρεις άνδρες οι οποίοι κατηγορούνται για τις απεχθείς πράξεις την ώρα που οι διαδηλώσεις κατά των βιασμών εντείνονται στη γειτονική Ινδία.

kontranews.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ