ΚΛΑΠΗΚΕ Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΙΚΑΕΛ ΣΟΥΜΑΧΕΡ!

542Η εκπρόσωπος του Μίκαελ Σουμάχερ, Σαμπίν Κεμ, με μία σύντομη ανακοίνωσή της γνωστοποίησε τη Δευτέρα ότι έχει κλαπεί ο…

ιατρικός φάκελος του 46χρονου πρώην πρωταθλητή της Formula 1.

Η Σαμπίν Κεμ, συγκεκριμένα, είπε πως ο φάκελος με όλες τις εξετάσεις του Σουμάχερ, είναι διαθέσιμος προς πώληση στο διαδίκτυο από κάποιον που ισχυρίζεται ότι περιέχει τα γνήσια ιατρικά έγγραφα του Σουμάχερ.

Μάλιστα, άφησε να εννοηθεί ότι η οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη στην περίπτωση που κάποια από αυτά τα στοιχεία του ιατρικού απορρήτου δοθούν στη δημοσιότητα.

Χαρακτηριστικά, η εκπρόσωπος του “Σούμι” δήλωσε: «Για αρκετές ημέρες κλεμμένα έγγραφα και στοιχεία προσφέρονται προς πώληση. Αυτός που τα διακινεί ισχυρίζεται ότι είναι ο ιατρικός φάκελος του Μίκαελ Σουμάχερ. Δεν μπορούμε να κρίνουμε αν τα έγγραφα είναι αυθεντικά. Ωστόσο, τα έγγραφα σίγουρα έχουν κλαπεί. Η κλοπή έχει αναφερθεί. Η αστυνομία έχει αρχίσει τις έρευνες».

Όπως σημειώνει η Daily Mail, αυτό που δεν έχει αποσαφηνιστεί είναι αν ο ιατρικός φάκελος εκλάπη από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ ή από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λωζάνης.

directnews.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ