«Ο ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ» ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΤΕΛΟ

888Ο 30χρονος Jeremy Meeks συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί όπλων, αλλά οίκοι μόδας συνωστίζονται για να τον καταφέρουν να υπογράψει μαζί τους, αφού η εμφάνισή του, έκανε τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο να λιποθυμούν.

Ο Meeks έκλεψε τις καρδιές των γυναικών σε όλο τον κόσμο, όταν η αστυνομία κυκλοφόρησε τη φωτογραφία του μετά τη σύλληψή του για πυροβόλα όπλα.

Αστυνομικοί δηλώνουν ότι είναι ένας από τους πιο βίαιους εγκληματίες στην περιοχή Stockton, της Καλιφόρνιας, αλλά παρόλα αυτά η φωτογραφία του άρεσε σε σχεδόν 40.000 άτομα. Αυτή τη στιγμή κρατείται με  900,000 δολάρια εγγύηση πριν από την επόμενη εμφάνισή του στο δικαστήριο την Παρασκευή.

Οίκος μόδας ανέφερε ότι ο Meeks θα μπορούσε να «κλείσει» με μεγάλους οίκους μόδας – όπως Versace και Armani – και θα μπορούσε να κερδίζει 150 – 300 χιλιάδες δολάρια το μήνα”

Το πρακτορείο ανέφερε ότι το τατουάζ στο πρόσωπό του – ένα δάκρυ κάτω από το αριστερό του μάτι – θεωρήθηκε «σέξι».

Η μητέρα του, Katherine Angier, έχει δημιουργήσει μια σελίδα GoFundMe με στόχο τα $250.000 για να «τον βοηθήσει να έχει μια δίκαιη δίκη», και υποστηρίζει ότι ο γιος της δεν έχει σχέσεις με τη συμμορία και απλά πήγαινε στη δουλειά του όταν τον συνέλαβαν.

Η Angier περιέλαβε στην σελίδα και δύο φωτογραφίες  του Meeksνα έχει αγκαλιά ένα αγόρι, που πιστεύεται ότι είναι ο γιος του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ