ΠΕΘΑΝΕ ΝΗΠΙΟ ΠΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΞΕΧΑΣΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

FOFΗ αστυνομία ερευνά το τραγικό θάνατο ενός μικρού παιδιού στην Ατλάντα που ο πατέρας του άφησε για ώρες σε ένα ζεστό αυτοκίνητο.OK

Ο Justin Ross Harris, 33 ετών, έπρεπε να πάει το παιδί του στον παιδικό σταθμό γύρω στις 9 το πρωί της Τετάρτης, αλλά αντ ‘αυτού πήγε κατευθείαν στη δουλειά, ξεχνώντας προφανώς ότι το αγόρι ήταν δεμένο στο κάθισμα του αυτοκινήτου του στο πίσω μέρος του οχήματος για επτά ώρες.

Ο Harris κατηγορείται για φόνο και σκληρότητα απέναντι στο παιδί του, αλλά ανακολουθίες στην ιστορία του οδήγησαν την αστυνομία να αμφισβητήσει ανοιχτά αν αυτά που λέει είναι αλήθεια.

«Πολλά έχουν αλλάξει για τις συνθήκες που οδήγησαν στο θάνατο του 22-μηνών νήπιου, από την αρχική κατάθεση,» σύμφωνα με την Αστυνομία.

Αφού αρχικά είπε στην αστυνομία ότι ξέχασε να πάει το παιδί του στον παιδικό σταθμό και στη συνέχεια πήγε στη δουλειά του, ο Harris τηλεφώνησε στην άμεση βοήθεια στις 16:20 ουρλιάζοντας, «Τι έχω κάνει;”

Όμως –σύμφωνα πάντα με την αστυνομία- οι απαντήσεις που πήραν οι άνδρες της άμεσης βοήθειας για το διάστημα που μεσολάβησε από το τηλεφώνημα μέχρι την άφιξή τους στη σκηνή, δεν ήταν έβγαζαν νόημα.

dailymail.co.uk

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ