ΚΙΝΔΥΝΟΣ BLACKOUT ΣΤΗ ΧΩΡΑ

Συνέντευξη τύπου της ΕΤΕ-ΔΕΗ στη Λάρισα ενόψει των κινητοποιήσεων για την πώληση της μικρής ΔΕΗ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA«Η χώρα κινδυνεύει άμεσα με μπλάκ άουτ, αφού δεν θα υπάρχει παραγωγή ρεύματος εξαιτίας των κινητοποιήσεών μας που ξεκινούν την Τετάρτη 2/7,με επαναλαμβανόμενες 24ωρες κυλιόμενες απεργίες, στις οποίες δήλωσαν συμμετοχή ακόμη και οι πέτρες!!».

Με τα λόγια αυτά παρουσίασαν την εικόνα στα τοπικά ΜΜΕ, οι εκπρόσωποι της ΕΤΕ-ΔΕΗ στη Λάρισα.

Όπως τόνισαν οι εργαζόμενοι ο αγώνας δίνεται για να σωθεί η περιουσία του ελληνικού λαού, αφού τεράστια προβλήματα αναμένεται να δημιουργηθούν και στο νομό από τη συρρίκνωση του φορέα μεταφοράς ρεύματος.

Πριν τη «μικρή ΔΕΗ» προχωρούν στο κλείσιμο των πρακτορείων σε Φάρσαλα και Ελασσόνα καθώς και των υποπρακτορείων σε Αγιά και Τύρναβο, με ότι αυτό συνεπάγεται για την περιοχή δήλωσαν οι συνδικαλιστές, οι οποίοι εκτιμούν πως δεν έχουμε να κάνουμε με επενδύσεις αλλά με εξαγορά έτοιμων μονάδων.

«Το μεσιτικό γραφείο Σαμαρά- Βενιζέλου θέλει να … βουλγαροποιήσει και τη ΔΕΗ, αλλά δεν θα το επιτρέψουμε. Θα πιέσουμε προς κάθε κατεύθυνση για να καταλάβουν επιτέλους όλοι ότι η ηλεκτρική ενέργεια είναι κοινωνικό αγαθό. Ας κάνουν δημοψήφισμα για τη ΔΕΗ», έκλεισε χαρακτηριστικά την τοποθέτησή του ο πρόεδρος της ΕΤΕ-ΔΕΗ κ.Γιώργος Λάδας.

Ειρήνη Παπουτσή

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ