ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ

1930, 174,0,256,259,723,1004,136Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν την Τρίτη 24 Ιουνίου 2014 στο ξενοδοχείο Divani Palace της Λάρισας οι επιχειρηματικές συναντήσεις B2B  με συμμετοχή Θεσσαλικών επιχειρήσεων της αλυσίδας γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων (Τυροκομικές μονάδες, Αγροτικοί & Κτηνοτροφικοί Συνεταιρισμοί) και επιχειρήσεων, από τη Θεσσαλία και όχι μόνο, της αγροτικής βιομηχανίας, παροχής υπηρεσιών (Σημεία Πώλησης, Συμβουλευτικές εταιρείες, Εταιρίες παρασκευής παραγωγικού εξοπλισμού κ.α.).

Την ευθύνη διεξαγωγής της εκδήλωσης είχε η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας με την υποστήριξη του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας. Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του Προγράμματος LACTIMED το οποίο προβλέπει την εκπόνηση και την εφαρμογή ενός σχεδίου προώθησης των μεσογειακών γαλακτοκομικών προϊόντων. Στόχος του είναι η προώθηση συνεργασιών σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, η οργάνωση δραστηριοτήτων και ο σχεδιασμός επενδύσεων ώστε να στηριχθούν τα γαλακτοκομικά προϊόντα µε θεσσαλικά χαρακτηριστικά και να δρομολογηθεί η έμπρακτη προώθηση τους, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Παράλληλα, στην εκδήλωση, έγινε η παρουσίαση διαγωνισμού για την υλοποίηση καινοτόμων σχεδίων στον γαλακτοκομικό τομέα όπου επιχειρήσεις της Θεσσαλίας ενημερώθηκαν για τους όρους συμμετοχής και το χρηματικό έπαθλο όπου ανέρχεται στα 10.000€.

Eπιπλέον οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για την 2η Εκθεση Γαλακτοκομίας και Τυροκομίας Diary Expo που θα γίνει 1-3 Νοεμβρίου στην Αθήνα, στο Metropolitan Expo,  με την συμμετοχή και θεσσαλικών επιχειρήσεων σε ενιαίο περίπτερο.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ