ΣΤΟ «ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΚΑΙ …ΕΛΙΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΨΥΡΡΑΣ

269Νέα συνάντηση της πρωτοβουλίας των 10 βουλευτών από το ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜΑΡ πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα σε …τσιπουράδικο στην Ζαλοκώστα με το συμβολικό όνομα «Τσίπουρο και …Ελιά» όπου το μενού περιελάμβανε τις εξελίξεις στην Κεντροαριστερά.

Παρόντες ήταν από το ΠΑΣΟΚ οι βουλευτές Θάνος Μωραϊτης, Συμεών Κεδίκογλου Νίκος Σηφουνάκης και Φίλιππος Σαχινίδης ενώ απουσίαζε δικαιολογημένα ο Κώστας Τριαντάφυλλος που βρίσκεται στο Στρασβούργο. Από την ΔΗΜΑΡ συμμετείχαν οι Γιάννης Πανούσης, Δημήτρης Αναγνωστάκης, Θωμάς Ψύρρας και Νίκης Φούντα ενώ ο Γιώργος Κυρίτσης δεν παρέστη λόγω ενός προσωπικού θέματος.

Οι «10» αποφάσισαν να συνεχίσουν την επικοινωνία και να αναλάβουν πρωτοβουλίες για την ανασυγκρότηση της Δημοκρατικής Παράταξης με σεβασμό στα κόμματα τα οποία ανήκουν. Εκφράζοντας την κοινή τους αγωνία για την ανασύνθεση της Μεγάλης Ριζοσπαστικής Δημοκρατικής Παράταξης ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη εβδομάδα όπου θα οριστικοποιηθούν οι πρωτοβουλίες που θα αναλάβουν για την Κεντροαριστερά.

Όπως έχει αναφέρει το TheToc η ομάδα των 5 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ έχουν πυκνώσει τις επαφές τους στον τελευταίο καιρό με συνδικαλιστές και με στελέχη των κομμάτων της Κεντροαριστερά, ενόψει του συνεδρίου του κόμματος το φθινόπωρο.

thetoc.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ