ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΗΝΕΙΟΥ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΜε την καθιερωμένη πλέον δεξίωση στα τοπικά ΜΜΕ ,από τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού και το Σύλλογο Κυπρίων Λάρισας αλλά και σειρά προφεστιβαλικών εκδηλώσεων άνοιξε τις πύλες του το Σάββατο, το Φεστιβάλ Πηνειού 2014.

Όπως τόνισαν οι διοργανωτές  70 και πλέον περίπτερα περιμένουν τους επισκέπτες του φεστιβάλ, ενώ η επισκεψιμότητα αναμένεται να ξεπεράσει φέτος κάθε προηγούμενο.

Σε δηλώσεις τους στα τοπικά ΜΜΕ, τόσο η εκπρόσωπος του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού κ.Ιωάννα Χατζηκωστή όσο και ο πρόεδρος των Κυπρίων Λάρισας κ.Ντίνος Αυγουστής αναφέρθηκαν στο θεσμό του φεστιβάλ καθώς και στη δυνατότητα που τους δίνεται να αναδείξουν μέσα από αυτό τις ομορφιές του νησιού αλλά και το τεράστιο ζήτημα της εισβολής και κατοχής του.

«Σε περίοδο κρίσης καλούμε όλους τους Ελλαδίτες να επιλέξουν την Κύπρο για τις διακοπές τους και ανάλογα να πράξουν και οι Κύπριοι αδελφοί μας», υποστήριξαν χαρακτηριστικά.

11 (Αντιγραφή)Παίρνοντας το λόγο η εκπρόσωπος του δημάρχου Λαρισαίων κ.Μαρία Κοτάκου ευχαρίστησε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για τη συμμετοχή τους στο φεστιβάλ και ευχήθηκε να αγκαλιαστεί και φέτος από όλους.

Συναυλίες, εκδηλώσεις πολιτισμού, αθλητικά δρώμενα και πολλές εκπλήξεις υπόσχονται και φέτος οι διοργανωτές, ενώ το φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί στις 6 Ιουλίου.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ